The Blacklist: Ο Ρεντ, πρώην πράκτορας και περιβόητος φυγάς, έρχεται απόψε στο MEGA

Ο James Spader σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες ρόλους του... από απόψε και κάθε βράδυ στις 23:30 στο MEGA.

Ο πρωταγωνιστής του Boston Legal και του The Office James Spader έρχεται να ενσαρκώσει τον Raymond Reddington, ή αλλιώς Red, χαρακτήρα που ο δημιουργός της σειράς Jon Bokenkamp εμπνεύστηκε από τον αρχηγό της μαφίας στη Βοστώνη, Whitey Bulger.

Μπορεί οι υπεύθυνοι της σειράς να είχαν αρχικά στο μυαλό τους τον Kiefer Sutherland για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο ο James Spader ξεπέρασε τις προσδοκίες τους λαμβάνοντας όχι μόνο θετικές κριτικές αλλά και υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού δραματικής σειράς το 2014.

Η σειρά ξεκινά απόψε στο MEGA και θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 23:30 προσθέτοντας λίγο σασπένς στις νύχτες του καλοκαιριού.

 

Η υπόθεση…

Ο Ρέιμοντ Ρεντ, πρώην κυβερνητικός πράκτορας και περιβόητος φυγάς, παραδίδεται στο FBI για να βοηθήσει στη σύλληψη των πιο επικίνδυνων εγκληματιών του κόσμου που για χρόνια κάλυπτε. Θέτει όμως ένα όρο , να συνεργαστεί αποκλειστικά με την νεοσύλλεκτη πράκτορα Ελίζαμπεθ χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται τον λόγο. Καθώς συνεργάζονται, η Λιζ μπλέκεται σε μια μυστηριώδη συνομωσία που αφορά τον θάνατο του πατέρα της αλλά και τον όχι και τόσο αθώο σύζυγό της.

Παίζουν : Τζέιμς Σπέιντερ (Ρέιμοντ Ρεντ), Μέγκαν Μπουν (Λιζ Κιν), Ντιέγκο Κλαττένχοφ (Ντόναλντ Ρέσλερ)…



Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο…

O Ρέιμοντ Ρεντ Ρέντιγκτον, ο πιο περιζήτητος καταζητούμενος, παραδίνεται στο FBI με σκοπό να βοηθήσει στην σύλληψη του Ράνκο Ζαμάνι, ενός οργισμένου Σέρβου τρομοκράτη που έχει σκοπό να απαγάγει την 8χρονη κόρη ενός Αμερικανού στρατηγού. Ο Ρέιμοντ δηλώνει από την αρχή ότι θα συνεργαστεί αποκλειστικά με την Λιζ, την νεοφερμένη πράκτορα και εκεί είναι που αρχίζει η ιστορία. Ο Ράνκο απαγάγει την μικρή και στέλνει τον άντρα της Ελίζαμπεθ στο νοσοκομείο…