Τατουάζ: Το φλερτ του Στέφανου στην Άννα και το μεγάλο μυστικό που κρύβει…

Το τατουάζ

Τι θα δούμε στα αποψινά επεισόδια της σειράς «Τατουάζ»; Στις 21:50 στον Alpha.

Το Τατουάζ – Τρίτη 20 Φεβρουαρίου – Επεισόδια: 115+116
[dfp_ads id=236982]

Η σύλληψη του Άγγελου με την κατηγορία της δολοφονίας της Δέσποινας, αναστατώνει την οικογένεια Μελά και πιο πολύ την Αφροδίτη, η οποία πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητά του. Από την άλλη, ο Ορφέας συγκλονίζεται από την απρόσμενη εξέλιξη που είχε η πράξη του και βασανίζεται από φριχτές τύψεις, ενώ η παρόρμησή του να παραδοθεί στην αστυνομία γίνεται όλο και πιο δυνατή. Η ανάκριση του Άγγελου από τον Γρηγόρη και την Τατιάνα, δεν οδηγεί πουθενά, αφού αυτός αρνείται την κατηγορία, αλλά όλα τα στοιχεία συνηγορούν στην ενοχή του.

Στο μεταξύ, η Άννα στο Λονδίνο περνάει πολύ δύσκολες ώρες, ειδικά από τη στιγμή που η αστυνομία βρίσκει το πτώμα της Αμάντα. Ο Άλεξ, που βρίσκεται στα  Μετέωρα, καταλαβαίνει ότι η Άννα δεν είναι καθόλου καλά, αλλά αυτή τον πείθει να μην πάει στο Λονδίνο και οι εξελίξεις της σύλληψης του Άγγελου, τον οδηγούν να επιστρέψει αμέσως στην Αίγινα. Παράλληλα, στα Μετέωρα, ο Στέφανος κάνει όλο και περισσότερο παρέα με την Όλγα και τον Σάκη, οι οποίοι ούτε καν υποψιάζονται το μεγάλο μυστικό που κρύβει….

Ο Τόνυ πείθει την Τατιάνα ότι ζήτησε απ’ την Άννα να χωρίσουν. Ο Άγγελος, κλεισμένος στο κρατητήριο, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ οι τύψεις οδηγούν τον Ορφέα να χάσει την ψυχραιμία του και να οδηγηθεί σε σπασμωδικές κινήσεις, επικίνδυνες να βγάλουν στο φως τη σκοτεινή του πλευρά. Ο Αλέξανδρος αντιλαμβάνεται την επιθετικότητα της Άννας προς τον Τόνυ, αλλά το εκλαμβάνει ως σπάσιμο νεύρων από πλευράς της.

Ο Στέφανος, κάνει το τραπέζι στον Σάκη και στην Όλγα, όπου την φλερτάρει διακριτικά. Η Αμαλία προτείνει στην Τατιάνα να παίξει ένα παιχνίδι που θα ξεσκεπάσει την Μαργκώ και η αστυνόμος συμφωνεί. Προσπαθώντας να ξεπεράσει τον Θεοχάρη, η Βέρα ζητάει απ’ την Τόνια να μεσολαβήσει για ένα νέο ραντεβού με τον Μιχάλη… Στο μεταξύ, μετά από την πολυήμερη αδιαφορία του, ο Ρίτσαρντ εμφανίζεται στη Μαργκώ.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!