Συμμαθητές: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας;

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις!

 Η Μαριλένα με τον Αντρέα περνούν ένα βράδυ στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και έρχονται πιο κοντά. Το επόμενο πρωί, ο Γρηγόρης επιχειρεί να αποκαλύψει τις σχολικές φωτογραφίες που ενοχοποιούν την Τατιάνα αλλά τις έχει εξαφανίσει. Την ίδια στιγμή, ο Αντρέας αποφασίζει να αποκαλύψει το μυστικό συστατικό της σκυλοτροφής στον Άρη. Η Κρίστη αποφασίζει να φύγει για άγνωστο προορισμό, ενώ ο Παύλος ανακαλύπτει ένα cd που χάρισε ο Αντρέας στην Μαριλένα και της ζητάει εξηγήσεις.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Παύλος πηγαίνει στην Τατιάνα και της ζητάει να περάσουν τη νύχτα μαζί. Η ξαφνική όμως επίσκεψη του Αριστείδη, τους ανατρέπει τα σχέδια. Η Ντίνα πηγαίνει στην εταιρεία για να δει από κοντά το περιβάλλον που εργάζεται η Γκέλυ. Εκεί γνωρίζεται με τον Αριστείδη. Η Κρίστη ετοιμάζεται για ταξίδι στον Αμαζόνιο και ο Αντρέας στεναχωρημένος ψάχνει να βρει το λόγο που φεύγει. Ο Φρίντομ του αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και ο μόνος τρόπος να την κρατήσει είναι να ενδώσει. Ο Άρης αποφασίζει να κάνει το τεστ DNA.

Η Ντίνα μαθαίνει για την υποτιθέμενη σχέση του Άρη με την Γκέλυ και το ανακοινώνει στον Ισίδωρο. Ο Άρης φεύγει από το σπίτι για ν’ αποφύγει τις εντάσεις με την Μαριλένα και πηγαίνει στου Αντρέα ενώ εκείνος προτείνει στην Κρίστη να συγκατοικήσουν προκειμένου να την μεταπείσει και να μη φύγει, όμως αυτό την κάνει έξαλλη. Η Βάλια προσπαθεί να εντοπίσει την Αθανασία, την παλιά τους συμμαθήτρια και ο Παύλος, μετά την προτροπή του Γρηγόρη, προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση του με την Μαριλένα.

Κι αν αυτή την εβδομάδα τα πράγματα προχωράνε έντονα, την επόμενη νέες καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται για να εντείνουν την αγωνία…