Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επιστρέφουν από σήμερα στο πρόγραμμα του Mega

Καθημερινά, στις 18:40...

Έλειψε από τις οθόνες μας για αρκετές μέρες λόγω των ραγδαίων εξελίξεων της επικαιρότητας. Απόψε το βράδυ όμως, η σειρά «Στα δίχτυα του πεπρωμένου» παίρνει κανονικά τη θέση της στο πρόγραμμα του Mega.

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

Δευτέρα - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11

Η Ντεφνέ μοιράζεται τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της με τη φίλη της Εμινέ, ενώ ο Καχραμάν συνοδεύει την Ελίφ στο νοσοκομείο για την επέμβαση της αδερφής της. Η Κιγιμέτ επισκέπτεται τη Σουλτάν στη φυλακή και της εξηγεί ότι οι κόρες της είναι υπό την προστασία της και γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί. Την ίδια ώρα, ο Γιακούπ είναι αποφασισμένος να διώξει τον Καντίρ μια για πάντα απ’ τις ζωές τους.

Τρίτη - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Η Ντεφνέ υποπτεύεται ότι κάτι της κρύβει η Κιγιμέτ και δεν διστάζει να την ρωτήσει ευθέως τίνος είναι το μωρό που μεγαλώνει στην κοιλιά της Ελίφ. Η Κιγιμέτ θα αρνηθεί κατηγορηματικά την ανάμιξή της και την κατάλληλη στιγμή ο Καχραμάν θα έρθει για να την υπερασπιστεί. Στο μεταξύ, η Ελίφ είναι χαρούμενη με την ευχάριστη εξέλιξη στην υγεία της αδερφής της και της υπόσχεται ότι σύντομα θα είναι μαζί.

Τετάρτη - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

Ο Καχραμάν ανησυχεί για την Ντεφνέ. Όσο κι αν προσπαθεί να την παρηγορήσει όμως, εκείνη δεν πείθεται ότι το μωρό είναι δικό της. Έτσι παίζει θέατρο μπροστά σε όλους, ενώ στην πραγματικότητα έχει αποφασίσει να διερευνήσει μόνη της το ζήτημα. Η Σουκράν προσκαλεί την Ελίφ σε δείπνο με την οικογένεια Γιορουκχάν, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, κάτι που θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση τόσο στην Ντεφνέ όσο και στον Καχραμάν.

Πέμπτη - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

Η Ντεφνέ εξηγεί στον Καχραμάν πόσο την δυσαρεστεί η διαρκής παρουσία της Ελίφ στη ζωή τους. Ο Καντίρ προσπαθεί μάταια να βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να μιλήσει στη Μιριέμ και η Ελίφ φέρνει την αγαπημένη της αδερφή να μείνει μαζί της στο σπίτι της οικογένειας Γιορουκχάν. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά για την Κιγιμέτ που θα μάθει με επώδυνο τρόπο ότι κανένα μυστικό δεν μένει κρυφό για πολύ.

Παρασκευή - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Η Ναζλί δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή στο όμορφο σπίτι της οικογένειας Γιορουκχάν, η Ελίφ όμως, αναγκάζεται να ζητήσει απ’ την Κιγιμέτ να της δώσει μια δουλειά για να μην την υποψιαστεί η αδερφή της. Η Κιγιμέτ αποφασίζει να την κάνει προσωπική βοηθό της Ντεφνέ κάτι που δεν βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον Καχραμάν. Απ’ την άλλη, η Ντεφνέ είναι αποφασισμένη να ξεφορτωθεί με κάθε κόστος και την Ελίφ και το μωρό της.