Σοκ στο Κάτω Παρτάλι: Σκότωσαν τον Θανάση!

Τι συνέβη τελικά με την Βίβιαν;

Τίτλοι τέλους έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας στο Κάτω Παρτάλι και όλοι όσοι παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο, σίγουρα θα τους άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Και αυτό διότι ο Θανάσης έπεσε νεκρός από πυροβολισμό στην τελευταία σκηνή.

Ο Θανάσης φεύγει για τα Τίρανα, καθώς πιστεύει πως εκεί βρίσκεται η Βίβιαν και ότι απήχθη από ανθρώπους του Ρουσουνέλου. Το ένστικτό του δεν του “λέει” ψέμματα. Την βρίσκει και η ίδια πέφτει στην αγκαλιά του, μην πιστεύοντας πως η τύχη της χαμογέλασε διάπλατα.

Εν τω μεταξύ στο χωριό όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος σκότωσε τον Διαμαντή. Όλοι είναι ύποπτοι, αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη για κάποιον. Οι περισσότεροι, ωστόσο, πιστεύουν πως οι βασικοί ύποπτοι είναι ο Κωνσταντίνος και η Μοσχούλα.

Ο Θανάσης γυρίζει με την Βίβιαν στο χωριό και της κάνει πρόταση γάμου. Εκείνη δέχεται με ευχαρίστηση, αλλά η μοίρα τους επιφύλασσε άλλα σχέδια. Ο αστυνομικός πηγαίνει στο σπίτι για να πει στη Βίβιαν πως πρέπει να καταθέσει για τον φόνο του Διαμαντή.

Ο Θανάσης, όμως, τον διακόπτει και του λέει πως «βρήκα ποιος σκότωσε τον Διαμαντή», αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη φράση του και έπεσε νεκρός από τη σφαίρα ενός αγνώστου που τον πυροβόλησε έξω από το σπίτι.