Σοκ στο φινάλε της Δικαίωσης: Έπεσαν νεκροί Βάλια και Πρίγκηπας!

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο τελευταίο επεισόδιο!

Μία μέρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη, λόγω του δημοψηφίσματος, έπεσε η αυλαία για την «Δικαίωση». Το φινάλε ήταν συγκλονιστικό και σίγουρα πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν πως το τέλος της Βάλιας και του Πρίγκηπα θα ήταν αυτό που τους άξιζε.

Οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν τη Βάλια στην κλινική και την ρώτησαν λεπτομέρειες για το χειρόγραφο. Η μεγάλη ντίβα ένιωσε τον απόλυτο εξευτελισμό.

Η Μυρτώ πίεσε τον Χρήστο να της δώσει απαντήσεις για το ποιος κρύβεται πίσω από τους φόνους, αλλά εκείνος της ζήτησε λίγο χρόνο ακόμα, προτού της μιλήσει ανοιχτά. Η Έλλη προσπάθησε ν’ ανοίξει τα μάτια της Μυρτώς για να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του πατέρα της, χωρίς να προδώσει τον δικό της ρόλο στη ζωή της μητέρας της…

Η Κλαίρη πέρασε άλλη μια βραδιά με τον Θησέα, ενώ την ίδια ώρα το μωρό είχε πάλι πυρετό. Η Λία πήρε το παιδί και έτρεξε στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του μωρού δεν ήταν καλή και η οικογένεια περνούσε ώρες αγωνίας.

Η Βάλια επανέκτησε κάπως τη διαύγειά της και κάλεσε τον Πρίγκιπα. Του ζήτησε να σταματήσει τα δημοσιεύματα και όταν εκείνος της εξήγησε πως θα τιμωρήσει και την Έλλη, για την οποία ήταν πλέον σίγουρος πως κρύβεται πίσω απ’ όλα, εκείνη αντέδρασε και του είπε πως αυτή είναι δικιά της δουλειά. Ο Πρίγκιπας, όμως, δεν σκόπευε να κάνει πίσω…

Η Βάλια αιφνιδιάστηκε όταν την επισκέφθηκε η Μυρτώ για το τελικό ξεκαθάρισμα. Το έσκασε από την κλινική με σκοπό να εκδικηθεί την Έλλη.

Βάλια, Έλλη και Πρίγκηπας βρέθηκαν στον ίδιο χώρο. Η Έλλη σημάδευε με το όπλο τον Πρίγκηπα, αλλά τελευταία στιγμή την αιφνιδίασε και της το πήρε. Ήταν έτοιμος να την σκοτώσει και μόλις πάτησε την σκανδάλη, η Βάλια μπήκε στη μέση κι έφαγε τη σφαίρα, πέφτοντας αιμόφυρτη στο πάτωμα.

Τότε ο Πρίγκηπας ετοιμάστηκε να βγάλει από την μέση και την Έλλη, αλλά δεν περίμενε με τίποτα αυτό που θα συνέβαινε. Ξαφνικά, ακούστηκε ένας πυροβολισμός και ο Πρίγκηπας έπεσε νεκρός. Τη σκανδάλη πάτησε η Κλαίρη, η οποία έφτασε στο σπίτι μαζί με τον Ασίμ.

Η Έλλη τους προέτρεψε να φύγουν αμέσως και η ίδια έμεινε στο σπίτι προκειμένου να καθαρίσει όλα τα δακτυλικά αποτυπώματα που είχε αφήσει. Αφού έκανε όλα όσα έπρεπε, έφυγε αφήνοντας πίσω της τα πτώματα…

Δείτε το τελευταίο επεισόδιο εδώ.