Sila: Με το πέρασμα των χρόνων πολλά έχουν αλλάξει…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στα αγαπημένα σας σίριαλ.

16:50 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38: Ο Σινάν μαθαίνει πως ο γιος του βρίσκεται καθημερινώς στο βρεφονηπιακό σταθμό που ανήκει στη μητέρα του. Η Σουρεγιά μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον εξαφανισμένο σύζυγό της ενώ την ίδια στιγμή ο Ερντάλ και η Φουντά ανακοινώνουν σε όλη την οικογένεια τη χαρμόσυνη είδηση του ερχομού του μωρού τους, δίχως να γνωρίζουν τι τους περιμένει.

17:50 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 157: Πέρασαν οι μέρες… κύλησαν οι μήνες… Τα προβλήματα που είχαν στη φυλή, άφησαν τη θέση τους σε γάμους, σε καινούργιες ζωές, και σε όνειρα. Η εγκυμοσύνη της Σιλά φαίνεται περισσότερο. Την ώρα που ο Μποράν πηγαίνει για τα εγκαίνια του σχολείου, μια είδηση θα τους χαροποιήσει διπλά… Από την άλλη, ο Ζινάρ θέλει να παραιτηθεί από Αγάς αλλά αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Γιατί με το πέρασμα του χρόνου πολλά έχουν αλλάξει. Εντωμεταξύ, τόσο η Αϊσέ όσο κι ο Ντιλαβέρ έχουν ευχάριστες εκπλήξεις στη ζωή τους…

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 179: Ο Δημήτρης ζητάει από τον Σταύρο να τα βρουν με τον ‘Αρη. Η Σάννυ πετάει σοβαρές σπόντες μέσα στο μάθημα του Γρηγόρη και αυτός τη βγάζει από την τάξη. Η Φρύνη, η Φαίη και άλλα παιδιά την υπερασπίζονται και σε ένδειξη αλληλεγγύης βγαίνουν έξω μαζί της. Ο Γρηγόρης παρουσιάζεται στην ‘Αννα και, εκβιάζοντάς την, της ζητά να απομακρυνθεί από το κολέγιο η Σάννυ… Η Λίνα ρωτά επίμονα τη Μαντώ για ποιο λόγο έφυγε ο Γιάννης από κοντά τους. Ο ‘Αρης προτείνει στην ‘Αντα να παρακολουθήσουν τον Σωτήρη, καθώς αυτός δουλεύει αποκλειστικά για τον πατέρα του. Ο Λαγός επισκέπτεται τη Ζωή και τη θερμοπαρακαλεί να τον υιοθετήσουν με τον Θόδωρο, έστω και εικονικά. Η Χρύσα συνεχίζει να παίζει την ερωτευμένη στον Σάκη, προκειμένου να ψαρέψει πληροφορίες, που εξυπηρετούν το σχέδιό της.

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91-92: Η Βαλιντέ παίρνει τα ηνία στα χέρια της. Η Χουρρέμ προσπαθεί να προστατέψει τον εαυτό της, ενώ ο Σουλεϊμάν κάνει προετοιμασίες για την εκστρατεία. Κατά τα διάρκεια αυτών των γεγονότων, η Μαχιντεβράν και ο Ηγεμόνας Μουσταφά, επιστρέφουν στο παλάτι. Ξεκινά μια καινούργια περίοδος για το Τοπκαπί. Ο Μπεχράμ Πασά ζητάει από τον Σουλεϊμάν να αναλάβει τα παλιά του καθήκοντα. Ο Ιμπραήμ αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα των στοιχείων που έχει ο Μπεχράμ Πασά. Υποκύπτει στις θελήσεις του, χωρίς να έχει άλλη επιλογή. Ο Σουλεϊμάν υποψιάζεται Ιμπραήμ τον λόγω της συμπεριφοράς του και του ζητάει να βρει μια λύση το συντομότερο. Ο Ιμπραήμ αντιμετωπίζει τον Μπεχράμ Πασά χωρίς δισταγμούς… Ενώ η ένταση στο χαρέμι συνεχώς αυξάνεται, η διαμάχη μεταξύ της Βαλιντέ και της Χουρρέμ επηρεάζει και τις παλλακίδες. Οι αντιδράσεις απέναντι στη Χουρρέμ πολλαπλασιάζονται και τότε εκείνη για να διασώσει την αξιοπρέπειά της, δρα άμεσα. Ο Σουλεϊμάν ενοχλείται από τις προκλήσεις του μεγαλύτερου εχθρού του στην Ευρώπη, του Σάρλκεν, στα Οθωμανικά εδάφη. Αποφασίζει πως ο Σάρλκεν πρέπει να πάρει το μάθημά του. Αρχίζουν οι προετοιμασίες για μια νέα εκστρατεία. Ο Ηγεμόνας Μουσταφά που είχε φύγει για την Αδριανούπολη σε παιδική ηλικία, επιστρέφει στο χαρέμι ως ένας όμορφος και δυνατός άντρας. Όλοι τον υποδέχονται με μεγάλη χαρά. Η Μαχιντεβράν, χωρίς να χάνει χρόνο, αρχίζει αμέσως τις προετοιμασίες για το χαρέμι που θα φτιάξει για τον ηγεμόνα της. Ενώ από την άλλη, ο Ηγεμόνας Μουσταφά, κάνει το πρώτο του βήμα στην εστία των Γενίτσαρων.

Διαβάστε ακόμα:

Πάμε Πακέτο: Έρχεται από τη Ρωσία για να συναντήσει για πρώτη φορά τον πατέρα της, αλλά…