Σε σίριαλ του Ρώμα ο Τσιμιτσέλης;

Τρία αδέλφια εκ των οποίων το ένα καλείται να ερμηνεύσει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι οι βασικοί ήρωες της νέας σειράς που "μαγειρεύει" ο Χάρης Ρώμας για τον Ant1.

Πρόκειται, για λόου μπάτζετ δουλειά -όπως γράφει το TV ΖΑΠΙΝΓΚ- και για τον ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο Χάρης Ρώμας θέλει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Ναι,η αλήθεια είναι ότι μου έγινε αυτή η κρούση από τον Χάρη Ρώμα και με κέντρισε η πρόταση αλλά και η ιδέα της σειράς,τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο,με το τοπίο να είναι τόσο θολό… Έγινε μια πρώτη κουβέντα θετικότατη, μα κι αυτός περιμένει το πράσινο φως από το Μαρούσι, χωρίς να έχει ακόμα καμία ενημέρωση», δηλώνει σύμφωνα με το TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Κάποια άλλα «σενάρια» που… έπαιξαν τελευταία, ήθελαν το φιλόδοξο «Είναι μακριά ακόμα Μπαμπαστρούμφ» που «πάγωσε» πέρσι να…αναθερμαίνεται. Ωστόσο, ο ίδιος λέει: »Δεν έχω ακούσει κάτι, δεν έχω μάθει κάτι καινούργιο, οπότε πρόκειται μάλλον για αρβύλα!» λέει ο ίδιος πικραμένος αφού πίστευε πολύ στην σειρά αυτή που τον ήθελε συμπρωταγωνιστή με την εξαίρετη Γιούλικα Σκαφιδά που τα…έσπασε στο «Νησί».

Διαβάστε ακόμα:

Ποιόν Έλληνα ηθοποιό θα δούμε προσεχώς …γυμνό;