Ροζ τηλέφωνα και 090 στο σημερινό «ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ»

Διαβάστε τι θα δούμε στο 12ο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε τα μεσάνυχτα στο MEGΑ

Μόνο που στα συγκεκριμένα 090 δουλεύει ινκόγκνιτο η Πυθία, πελάτες είναι η Μέρκελ, η Μαντόνα, ο Ζάχος απ’ τη Λάρισα και ο Όλλι Ρεν, και μόλις ανέλαβε διευθυντής ο Θόδωρος Πάγκαλος.
Γιατί η κυβέρνηση, απογοητευμένη από τις χαμηλές εισπράξεις περαιώσεων, ημιυπαίθριων και λοιπών δημοσιονομικών μέτρων, αποφάσισε να επενδύσει στον ιδιωτικό τομέα και να μαζέψει το χρήμα του λαού μέσα από την πιο αγαπημένη του ασχολία: να μιλάει για σεξ.

Όμως, τί γίνεται όταν βύσματα αρχίζουν να διορίζονται παντού και τα ροζ τηλέφωνα αρχίζουν να τα απαντάνε εφοριακοί με προϋπηρεσία στα S&M; Όταν, λόγω περικοπών, τα 090 συστεγάζονται με τα Υπουργεία Οικονομίας και Εξωτερικών και μοιράζονται ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ; Και κυρίως όταν το τηλεφωνικό κέντρο αυτό, το χειρίζονται Ο ΧΑΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ;!

Τώρα, ανυποψίαστοι Έλληνες πολίτες παίρνουν να ξαλεγράρουν και αναγκάζονται να εξυπηρετηθούν από εφοριακούς, οι γραμμές των 090 μπλέκονται μ’ εκείνες των Υπουργείων, κι ο Υπουργός Εξωτερικών περνάει την πιο ενδιαφέρουσα μέρα της ζωής του.

Θα πετύχει το μυστικό υπερ-σχέδιο της κυβέρνησης να ξεπληρώσει το εθνικό χρέος μέσα απ’ τα 090; Θα καταφέρει ο Ερμής να σώσει τα ροζ τηλέφωνα απ’ την κατάρα του Δημοσίου και να ανεβάσει τα έσοδα τους αρκετά, ώστε τα ποσοστά του Μένιππου απ’ τις κλήσεις του να ξεπεράσουν το 1 ευρώ; Κι είναι τουρκικά αεροσκάφη αυτά που πετάνε πάνω απ’ την Ακρόπολη;

Όλα αυτά κι άλλα πολλά σ’ ένα επεισόδιο που αποκαλύπτει μια για πάντα τί είπε η Ρένα Βλαχοπούλου στον Όλλι Ρεν, πώς κάνουν σεξ τα μέντιουμ και γιατί ο Σοφοκλής έκοψε την καλημέρα στον Μένιππο.

Μεσάνυχτα Πέμπτης, στο MEGA.