«Ρουά Ματ»: Όλοι έτοιμοι για τη νέα σειρά της Βάνας Δημητρίου

Παραγωγός ο Ανδρέας Γεωργίου - Διαβάστε τι θα δούμε

Η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου αναμένεται να «χτυπήσουν» για ακόμα μια φορά αφού μετά το Μπρούσκο ετοιμάζουν τη νέα τους σειρά «Ρουά Ματ» στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν οι Πέτρος Λαγούτης, Ιωσήφ Μαρινάκης,Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη,Μένια Μαθιουδάκη και πολλοί άλλοι Έλληνες και Κύπριοι ηθοποιοί.Το σίριαλ αρχικά θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 Κύπρου ενώ δεν αποκλείεται ύστερα από λίγο καιρό να το δούμε να προβάλλεται και στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Πρόκειται για τρεις ιστορίες που δένουν μεταξύ τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso o Πέτρος Λαγούτης θα υποδυθεί έναν σεφ ο οποίος θα έχει δική του εκπομπή στην τηλεόραση αλλά και εστιατόριο. Θα είναι φίλος από το σχολείο με ένα από τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια, τον Μάξιμο και την Ιωάννα, οι οποίοι είναι παντρεμένοι και ζουν μια συμβατική ζωή. Όταν ο Μάξιμος γνωρίσει τη Ρουμπίνη, μια εργάτρια στο εργοστάσιο ζυμαρικών το οποίο διευθύνει , τα πάντα θα ανατραπούν και ο γάμος τους θα διαλυθεί. Ο απόλυτα αρνητιικός κοινωνικός περίγυρος και οι καταστάσεις που τρέχουν ραγδαία θα αποτελέσουν προάγγελο ενός δύσβατου μονοπατιού…

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης θα υποδυθεί έναν χημικό. Μαζί με την Ιωάννα έχει μια γαλακτοκομική μονάδα, ενώ στο παρελθόν είχε σχέση με την αδελφή της. Όσο για τον Π¨ετρο Μπουσουλόπουλο θα ενσαρκώσει έναν γόη κηπουρό που του αρέσουν οι δίμετρες Ρωσίδες.

Διαβάστε ακόμα:

«Ρουα – Ματ»: Η νέα σειρά της Βάνας Δημητρίου

Σε ποιο νησί των Κυκλάδων κάνει διακοπές ο Ανδρέας Γεωργίου;