Ροντέο: Η επίσημη ανακοίνωση για Περρή και Νέγκα

Ροντέο

Γιατί ονομάστηκε Ροντέο με σήμα του τον Ταύρο;

Ο Βαγγέλης Περρής και η Αθηναΐς Νέγκα επιστρέφουν τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με την σατιρική εκπομπή «Ροντέο». Με μια ιδιαίτερη ανακοίνωση ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει επισήμως το νέο του project, αν και παραμένει ακόμα άγνωστη η ώρα προβολής του.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Όπως είναι γνωστό, η προγονός μας Ευρώπη, η κόρη του Φοίνικα και της Τηλέφασσας, καβάλησε ένα ταύρο και άρχισε να πετάει πάνω από τη Γηραιά Ήπειρο, στην οποία και δώρισε το όνομά της. Η υπέρτατη υπερηχητική τεχνολογία του ταύρου βρίσκεται στη κατοχή της ομάδας ΡΟΝΤΕΟ γι’ αυτό και κοσμεί τον θυρεό της.

[dfp_ads id=236982]

Με σεβασμό στην Ιστορία μας και με βαθιά συναίσθηση του πατριωτικού μας καθήκοντος αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την υπέρτατη τεχνολογία προς όφελος του Ελληνικού Λαού.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι με το τεράστιο μπάτζετ των 3 τρισεκατομμυρίων που προκύπτει από τα δικαιώματα που πουλήσαμε σε πηγή που δεν μπορούμε να κατονομάσουμε θα δημιουργήσουμε μια εκπομπή που θα συναντήσει τη συμπαντική συνειδητότητα.
ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ότι ο κάθε τηλεθεατής που θα μας παρακολουθεί κάθε απόγευμα από τον ΣΚΑΙ, θα εισπράττει …χιλιάδες ευρώ για τις πρώτες του ανάγκες.
Σε περίπτωση που το σχέδιό μας δεν υλοποιηθεί, υπεύθυνες θα είναι οι ξένες δυνάμεις που υποστηρίζουν αντίπαλες εκπομπές.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ  ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΈΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΡΟΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ.

 

ΟΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΙ
Βαγγέλης Περρής
Αθηναΐς Νέγκα
Η ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ
Άννα Μαρία Βέλλη
ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
Περικλής Ασπρούλιας (σκηνοθέτης)
Χριστίνα Κατσαντώνη (αρχισυντάκτης)