Πρεμιέρα σειρών απόψε στο MEGA

Διαβάστε τι θα δούμε απόψε

Δύο ξένες σειρές ξεκινούν απόψε στο μεγάλο κανάλι για όσους ξενυχτούν… The Big C το οποίο θα προβάλεται στις 00:30 και το Community στις 1:10. Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμς στις σειρές…

COMMUNITY - Μια παρέα από «losers» σε ένα κολέγιο της κακιάς ώρας.

Ο Τζεφ είναι δικηγόρος… σχεδόν. Εργάζεται σε μια μεγάλη εταιρεία χωρίς όμως να έχει αναγνωρισμένο δίπλωμα. Για να μπορέσει να κρατήσει τη δουλειά του, πρέπει να πάρει το χαρτί κι έτσι αναγκάζεται να γραφτεί σε ένα κοινοτικό πανεπιστήμιο. Την πρώτη μέρα, θα συναντήσει την Μπρίτα, μια όμορφη ακτιβίστρια και προκειμένου να την «ρίξει», φτιάχνει μια εντελώς αμφιλεγόμενη ομάδα μελέτης ισπανικών, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τη γλώσσα. Ανάμεσά τους είναι ένας Ιρακινός που θέλει να γίνει σκηνοθέτης, μια χωρισμένη νοικοκυρά και ένας 60άρης επιχειρηματίας, τον οποίον υποδύεται ο ξεκαρδιστικός Τσέβι Τσέις.

Η πιο εφευρετική κωμωδία όπου κάθε επεισόδιο είναι θεματικό και αποτελεί μια εμπειρία που… θα σ' αφήσει αδιάβαστο.

Πρωταγωνιστούν: Τζόελ Μακχείλ (Τζεφ), Τζίλιαν Τζέικομπς (Μπρίτα), Ιβέτ Νικόλ Μπράουν (Σίρλεϊ), Ντάνι Πούντι (Αμπέντ), Άλισον Μπρι (Άννι), Τσέβι Τσέις (Πιρς), Ντόναλντ Γκλόβερ (Τρόι), Κεν Τζέονγκ (σενιόρ Τσανγκ)
Σενάριο: Νταν Χάρμον
Σκηνοθεσία: Άντονι & Τζο Ρούσο

THE BIG C - Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ακολουθούμε ανόητους κανόνες.

Η Λόρα Λίνεϊ κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Α' γυναικείου ρόλου το 2011 και βραβείο ΕMMY Α' γυναικείου ρόλου το 2013 για τον ρόλο της ως Κάθι, στη δραματική σειρά «The Big C», που κάνει πρεμιέρα στο Mega την Τρίτη 1 Ιουλίου στις 00:30.
H σειρά ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης μουσικής- κωμικής σειράς το 2010 και υποψήφια για βραβείο ΕΜΜΥ καλύτερης σειράς το 2012.

Η Κάθι είναι μια συγκαταβατική και καλόβολη σύζυγος, μητέρα, δασκάλα που ζει μια απλή ζωή σε μια μικρή πόλη. Είναι παντρεμένη με τον χαριτωμένο αλλά ανώριμο Πολ και έχει έναν γιο, τον έφηβο Άνταμ. Παράλληλα, προσπαθεί να υποστηρίζει τον εκ πεποιθήσεως άστεγο αδερφό της, Σον.

Όλα αυτά θα αλλάξουν όταν θα διαπιστώσει, πως ο χρόνος έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την ίδια. Όταν της ανακοινώνεται ότι πάσχει από καρκίνο, όχι μόνο δεν την παίρνει από κάτω, αλλά αποφασίζει να ζήσει τη ζωή της, όπως ακριβώς επιθυμεί.

Κρατώντας αρχικά, την ασθένειά της μυστική απ' όλους, αποφασίζει να διώξει τον άντρα της από το σπίτι, να κόψει τον αέρα στον άτακτο γιο της, να γίνει επιτέλους φίλη με την περίεργη γειτόνισσα αλλά και να αγοράσει ένα ακριβό σπορ αμάξι.

Το χιούμορ και ο κυνισμός μπερδεύονται με το προσωπικό δράμα δημιουργώντας μια εξαιρετική γλυκόπικρη κωμωδία για τη ζωή και το τι τελικά αξίζει σε αυτήν.

Πρωταγωνιστούν: Λόρα Λίνεϊ (Κάθι Τζέιμισον), Όλιβερ Πλατ (Πολ Τζέιμισον), Γκάμπριελ Μπάσο (Άνταμ Τζέιμισον), Τζον Μπέντζαμιν Χίκεϊ (Σον Τόλκεϊ)
Σενάριο: Μπιλ Γκόντον
Σκηνοθεσία: Νταρλίν Χαντ

Επεισόδιο 1 
Η Κάθι έχει αποφασίσει να κρατήσει την ασθένειά της κρυφή απ' όλους και να αλλάξει δραστικά τη ζωή της. Διώχνει τον άντρα της από το σπίτι, παραγγέλνει πισίνα για την αυλή και επιδιώκει να κάνει την 'Αντρια, την πιο δύσκολη και υπέρβαρη μαθήτρια της τάξης να κόψει το τσιγάρο, δίνοντάς της 100 δολάρια για κάθε κιλό που χάνει.