Πρεμιέρα απόψε ο 8ος κύκλος του Supernatural

Ο Σαμ και ο Ντιν Γουίντσεστερ επιστρέφουν στο STAR με νέα επεισόδια

 Ο Σαμ και ο Ντιν Γουίντσεστερ, ήταν παιδιά όταν η μητέρα τους δολοφονήθηκε μπροστά στον πατέρα τους από κάτι «υπερφυσικό». Από τότε οι ζωές τους άλλαξαν ριζικά. Ο πατέρας τους, Τζον, ανέπτυξε ενδιαφέρον για καθετί μεταφυσικό και εκπαίδευσε τους δύο γιους του να γίνουν μαχητές εναντίον του Κακού, ατρόμητοι μπροστά στο ανεξήγητο και υπερασπιστές των αδυνάτων. Είκοσι δύο χρόνια μετά, κατά τη διάρκεια μιας τυπικής καταδίωξης, ο Τζον Γουίντσεστερ εξαφανίζεται και οι δύο μαθητευόμενοι πολεμιστές, άνδρες πια, ακολουθούν τα ίχνη του πατέρα τους, σε έναν μυστηριώδη λαβύρινθο, όπου η λογική δεν μπορεί να γίνει πυξίδα. Σε κάθε τους βήμα συναντούν ανθρώπους, που έχουν ανάγκη από την προστασία τους και συλλέγουν γνώσεις, έχοντας σημαδευτεί σε τρυφερή ηλικία από την εικόνα ενός αόρατου, στους πολλούς, και επικίνδυνου επισκέπτη, που συνθέτει το ψηφιδωτό του πιο φοβερού εφιάλτη.

Το συναρπαστικό και τρομακτικό ταξίδι των αδελφών Γουίντσεστερ συνεχίζεται. Ο Σαμ και ο Ντιν έχουν περάσει τη ζωή τους στο δρόμο, να μάχονται κάθε είδους υπερφυσική απειλή. Με την πάροδο των ετών, μετά από δεκάδες αιματηρές περιπέτειες, έχουν αντιμετωπίσει τα πάντα, από τον δαίμονα, που σκότωσε τη μητέρα τους, μέχρι βρικόλακες, φαντάσματα, αγγέλους και έκπτωτους θεούς. Ξέρουν πια καλά ότι κάθε απειλή, που εξολοθρεύουν, ανοίγει μια νέα πόρτα στο κακό.

Στον 7ο κύκλο, το κυνήγι τους κατά των Leviathans, τα τερατώδη πλάσματα, που δραπέτευσαν από το Καθαρτήριο, τους κόστισε ακριβά. Ο Σαμ έχει απομείνει μόνος του, μετά τη συγκλονιστική μάχη με τον Ντικ ενώ ο Ντιν και ο Κάστιελ βρίσκονται στο Καθαρτήριο.

Στον 8ο κύκλο, τα αδέλφια Γουίντσεστερ ενώνονται ξανά αλλά έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από την τελευταία φορά, που ήταν μαζί. Μέσα από πολλά flashbacks θα μάθουμε τι συνέβη στον Σαμ και τον Ντιν αυτό το χρονικό διάστημα. Ο Κέβιν Τραν επιστρέφει και ισχυρίζεται πως υπάρχει τρόπος να εξολοθρεύσουν μια για πάντα τους δαίμονες. Ο Σαμ και ο Ντιν αποφασίζουν να πάρουν αυτό το ρίσκο… 

Η σειρά θα προβάλλεται Δευτέρα έως Πέμπτη στη 01:00.

Δείτε το τρέιλερ: