Πρεμιέρα απόψε για το «Καλές Δουλειές»

Μια νέα ελληνική σειρά έρχεται στον ΑΝΤ1 με την υπογραφή της επιτυχημένης σεναριογράφου, Ρένας Ρίγγα. Διαβάστε τι θα δούμε.

Πρόκειται για την κωμωδία «Καλές Δουλειές» στην οποία πρωταγωνιστούν γνωστοί αγαπημένοι, αλλά και νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί. Εκτός από τους σταθερούς ηθοποιούς του cast, σε κάθε επεισόδιο θα συμμετέχουν και guests.

Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο Ζαχαρίας (Πέτρος Φιλιππίδης), ο οποίος έρχεται να γίνει ένας νέος τηλεοπτικός φίλος, που με τις περιπέτειές του θα χαρίσει άφθονο γέλιο σε όλους. Ευτράπελα, κωμικές καταστάσεις, έξυπνοι διάλογοι, απολαυστικό σενάριο, σας δίνουν ραντεβού στον ΑΝΤ1.

Η ιστορία

Ο Ζαχαρίας, θα μπορούσε να είναι ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος. Είναι παντρεμένος με τον μεγάλο του έρωτα, τη Λουκία, την οποία λατρεύει και μαζί έχουν μία αξιολάτρευτη κόρη, την 8χρονη Ζιζή. Ο Ζαχαρίας θα μπορούσε να ήταν ευτυχισμένος…. αν η Λουκία δεν ήταν φυλακή για τα χρέη του εστιατορίου που άνοιξαν, αφού και οι δύο ήταν πολύ επιτυχημένοι σεφ. Θα ήταν ευτυχισμένος… αν δεν προσπαθούσε να κοροϊδέψει την πανέξυπνη Ζιζή, για το πού είναι η μητέρα της όλο αυτόν τον καιρό, κι αν έβρισκε τα χρήματα της πρώτης δόσης του διακανονισμού ώστε να αποφυλακιστεί η Λουκία.

Για να γίνει ξανά ευτυχισμένη η οικογένειά του, κάνει ό,τι μα ό,τι μπορεί για τις δύο αγαπημένες του! Ό,τι δουλειά πέσει στα χέρια του. Τα πράγματα όμως είναι πολύ δύσκολα στην αγορά εργασίας… και σαν να μην έφτανε αυτό, η ζωή του Ζαχαρία γίνεται ακόμα δυσκολότερη, όταν στο σπίτι του εγκαθίσταται με το “έτσι θέλω” η Πέννυ. Μια καπάτσα, άνεργη και άστεγη κοπέλα. Με το πρόσχημα ότι προσέχει τη Ζιζή, επεμβαίνει και ανακατεύει τη ζωή του, φτάνοντάς τον στα όριά του.

Ο Ζαχαρίας θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να φέρει τη ζωή του στην κατάσταση που ήταν η οικογένεια πριν την… οικονομική της κρίση.

Είναι όμως ποτέ δυνατό να ξαναγυρίσει κανείς μετά από τόσα καψόνια πίσω στα παλιά;

Η πρεμιέρα της σειράς είναι αύριο στις 22:15, το σενάριο υπογράφει η Ρένα Ρίγγα, τη σκηνοθεσία η Ρέινα Εσκενάζυ και
πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης, Φαίη Ξυλά, Αμαλία Νίνου, Αιμιλία Δρίβα.

Διαβάστε ακόμα:

Φιλιππίδης για Μπουλά: «Όσο περνάει ο καιρός γίνεται και χειρότερα»

Τι είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη;