Πότε βγαίνουν στον αέρα το «Κάτω Παρτάλι» και η «Εθνική Ελλάδος»;

Ντόμινο αλλαγών στον προγραμματισμό τον σίριαλ του MEGA...

Αφού έχασε το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, το Mega επισπεύδει τις πρεμιέρες του δεύτερου μισού και στηρίζει όλες τις ελπίδες του για να ξαναπάρει πίσω την τηλεθέαση της prime time ζώνης στο «Κάτω Παρτάλι» και την «Εθνική Ελλάδος». Οι δύο σειρές θα κληθούν όχι μόνο να ναεβάσουν τα ποσοστά τηλεθέασης, αλλά να δώσουν το φιλί της ζωής στο κανάλι, που έχει δεχθεί φέτος ισχυρό πλήγμα σε όλα τα επίπεδα.

Όπως γράφει η εφημερίδα Real, η δημοφιλής σειρά του Θοδωρή Πετρόπουλου που πέρυσι σημείωσε μέσο όρο 51,6%, θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιανουαρίου. Στο αρχικό δίλημμα για το ποιος θα έπαιρνε θέση στο πρόγραμμα της Δευτέρας, υπερίσχυσε η άποψη που ήθελε το «Κάτω Παρτάλι» να επιστρέφει την ίδια μέρα με πέρυσι. Έτσι, ο Γιώργος Καπουτζίδης που επίσης «χτυπούσε» Δευτέρα με το «Παρά Πέντε», κατά πάσα πιθανότητα θα βγάλει στον αέρα την «Εθνική Ελλάδος» την Τρίτη 13 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, τα δύο σίριαλ θα πάρουν θέση μάχης στις 9, απέναντι από το «Μην αρχίζεις της μουρμούρα» και τους «Συμμαθητές», με την Δικαίωση να μετακομίζει στις 10. Το «Μάνα Χ Ουρανού» αναμένεται να αλλάξει μέρες μετάδοσης, ενώ η Μοντέρνα Οικογένεια μάλλον θα ολοκληρώσει τον κύκλο της μέσα στις γιορτές.