Ποιος στέλνει στη φυλακή τον Ρούσσο και την Αντιγόνη;

Διαβάστε: Καταιγιστικές οι ανατροπές στα Μυστικά της Εδέμ

Ποιος είναι όμως εκείνος που θα βάλει στην φυλακη τον Πέτρο Ρούσσο και την Αντιγόνη; Ποιος θα καταφέρει να βρει αδιάσειστα στοιχεία για τα εγκλήματα και τα μυστικά που κρύβουν;

Ο Διονύσης Αραβαντινός ( τον υποδύεται ο Γιώργος Κυρίτσης) – ο πατέρας της Εριέτας (Μάντυ Λάμπου) και του Λουκά ( Παναγιώτης Πετράκης) που θα εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια στην αρχή της σεζόν για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Είναι αποφασισμένος να προστατέψει τα παιδιά του. Και μπορεί μεν ο Ρούσσος να μην αποκαλύψει στον Λουκά ότι ζει ο πατέρας του, αλλά κι αυτό θα γίνει, καθώς είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει το φοβερό δίδυμο – κι έχουν κάνει πολλά- στη φυλακή. Πρώτα θα καταστρέψει την Αντιγόνη και στη συνέχεια τον Ρούσσο. Η θεία δίκη θα χτυπήσει γρήγορα, καθώς την ώρα που η Μελίτα (Χρύσα Παπά) θα τρελαθεί χάνοντας τον Στέφανο (Αλέξανδρος Σταύρου) που πλέον είναι με την Εριέττα, εκείνος θα οδηγηθεί στην φυλακή.

Αυτές τις μέρες οι συντελεστές της σειράς γυρίζουν πυρετωδώς τα επεισόδια, ενώ αναμένεται το φινάλε της σειράς να γυριστεί την τελευταία βδομάδα του Ιουλίου, εκτός κι αν αποφασιστεί να το μεταθέσουν για αργότερα για να μην προδοθεί το σενάριο. Αυτό όμως είναι δύσκολο, καθώς κάποιοι ηθοποιοί έχουν κλείσει ήδη τηλεοπτικές δουλειές για την ερχόμενη σεζόν και αρχίζουν γυρίσματα, όπως ο Δάνης Κατρανίδης που σύμφωνα με πληροφορίες από τηλεοπτικές πηγές, έκλεισε στον Αnt-1 στην κωμική σειρά «Είναι μακριά ακόμα Μπαμπαστρούμφ;»