Ποιον γνωστό ηθοποιό θα δούμε στο «Σπίτι της Έμμας»;

Οσο θα ξετυλίγεται το κουβάρι του παρελθόντος της Άννιας στο ''Σπίτι της Εμμας'', τόσο θα βλέπουμε καινούρια πρόσωπα εξ Ουκρανίας στη σειρά.

Τι θα συμβεί προσεχως; Ο Αρχοντής θορυβημένος απ’ το γράμμα που έχει στα χέρια του, αποφασίζει να ψάξει το γιατί η Άννια τού κρύβει πράγματα. Αυτά που μαθαίνει τον σοκάρουν. Και πάνω που η Ιουλία είναι έτοιμη να πανηγυρίσει που επιτέλους ξεσκέπασε την αλλοδαπή, η Άννια εξομολογείται στον Αρχοντή τα πάντα για τη ζωή της και του φανερώνει τους λόγους που του έλεγε ψέματα.

Η Ζωή και ο Αντώνης είναι μαζί, φουλ ερωτευμένοι και παθιασμένοι ο ένας για τον άλλον. Αυτό καταρρακώνει τον Στέλιο που χάνει κάθε ελπίδα να κερδίσει την καρδιά της Ιουλίας. Πατέρας και γιος δεν είναι δυνατόν να τα έχουν με μάνα και κόρη! Ο Ιάσονας κάνει ακόμα μια προσπάθεια να τα βρει με την Ελπίδα και την τσακώνει να φιλιέται με τον Άτμα Κιλάιτ κι έτσι οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια.

Τώρα σχετικά με το νέο πρόσωπο που θα δούμε στη σειρά, όπως διαβάζουμε στο TVZΑPPING, είναι ο Βλαντιμίρ, τον οποίο θα υποδυθεί ένας παλιός γνώριμος του Γιάννη Μπέζου, ο Τάσος Γιαννόπουλος, συμπρωταγωνιστής του στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Μπέζος: «Είπα την αλήθεια και μόνο»!

Γιάννης Μπέζος: «Δεν θέλω ούτε αγκαλιές, ούτε φιλιά, ούτε φωτογραφίες από τους θαυμαστές μου»