Ποιες θα είναι οι εξελίξεις τώρα που έμαθαν όλοι την αλήθεια; -Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια

Διαβάστε τι θα συμβεί στην αγαπημένη σας σειρά και δείτε φωτογραφίες των πρωταγωνιστών.

Τώρα που η Κάτια έμαθε την αλήθεια, ότι η Ελπίδα είναι η πραγματική της εγγονή θα δούμε την σχέση των δύο γυναικών να χτίζεται σιγά σιγά καθώς οι δυο τους θα περνούν χρόνο μαζί. Η Ελπίδα μπορεί να διακόψει για λίγο τις πολλές επαφές με τον Αλέξη, προκειμένου να προστατέψουν και οι δύο τις σχέσεις τους, αλλά ο φόβος για το ποια πρόκειται να είναι τα μελλοντικά σχέδια της Ξένιας εναντίον της, τους οδηγούν να έχουν και πάλι συναντήσεις.

Ένας φόβος διόλου άδικος, αφού το μίσος της Ξένιας για την Ελπίδα μεγαλώνει ολοένα και ο κίνδυνος αυξάνεται. Ο Αλέξης και ο Φάνης θα συνεργαστούν για το θέμα της Ξένιας, αφού ξέρουν πολύ καλά ότι δεν θα δίσταζε να κάνει κακό στην Ελπίδα, την οποία θέλουν να προστατεύσουν.  

Εν το μεταξύ η Ξένια που είχε για λίγο εξαφανιστεί επιστρέφει και κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία στην εκπομπή. Η Κάτια που αναρωτιέται ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσει την Ξένια, δίνει στον Ανδρόνικο τα πράγματα του Στέφανου, αλλά εκείνος δεν βρίσκει ανάμεσά τους αυτό που περίμενε να βρει.

Σύντομα, και χωρίς η Ελπίδα να το περιμένει, ο Αλέξης θα της μιλήσει ανοιχτά για τα συναισθήματά του, κάτι που θα την φέρει σε δύσκολη θέση. Αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον προσωρινά να καταλήξει στην αγκαλιά  του Χάρη, αποφεύγοντας να αντιμετωπίσει όσα πραγματικά νιώθει για αυτόν.