Ποια σειρά του Mega κόβεται;

Ποιες είναι οι σκέψεις των υπευθύνων του καναλιού της Μεσογείων..

Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει,με τα προγράμματα του κάθε καναλιού για το πρώτο μισό της σεζόν να είναι στον αέρα και στη διάθεση του τηλεοπτικό κοινού. Οι υπεύθυνοι των καναλιών , μετράνε λοιπόν τις δυνάμεις τους και προετοιμάζονται για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, θέλοντας να δουν πως θα πορευτούν.

Έτσι και στο Mega, οι υπεύθυνοι με λίγα λόγια, βλέπουν τι τους “πάει” και τι όχι, τι θα κρατήσουν και τι θα αφήσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου λοιπόν, εκτός από την ψυχαγωγική εκπομπή Joy,που “ψάχνει” αυτές τις μέρες να βρει, νέους συνεργάτες και ενότητες, αφού η τηλεθέαση δεν είναι η αναμενόμενη, μέσα στις σκέψεις του καναλιού είναι για το εάν μετά τα Χριστούγεννα, θα συνεχίσει να βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα και η σειρά Μοντέρνα Οικογένεια.

Η σειρά που προβάλλεται από πέρσι στο Mega, δεν έχει αποδώσει σε νούμερα , όσο ήλπιζαν οι υπεύθυνοι. Μάλιστα φέτος , στη συγκεκριμένη σειρά , έχουν αλλάξει κάποιοι από τους συντελεστές, ωστόσο, τα νούμερα παραμένουν χαμηλά και ειδικά για το Mega, που στη Μυθοπλασία, έχει παράδοση.

Ακόμα βέβαια δεν είναι τίποτα σίγουρο και δεν έχουν παρθεί τελεσίδικες αποφάσεις, κάτι που θα γίνει το προσεχές διάστημα.

Παυλίνα Ντάσιου