Ποια αγαπημένη ηθοποιός θα εμφανιστεί απόψε στο Αμάρτημα της μητρός μου;

Δείτε φωτογραφίες!

 Η ερωτική κομεντί του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου», επιστρέφει στους δέκτες μας με το 8ο επεισόδιο και φέρνει Στέφανο και Κάτια σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα!

Ο Στέφανος εντοπίζει τελικά την Κάτια στο χωριό της ξαδέλφης της, της Αντιγόνης. Τώρα όμως, ποιος εξηγεί στην περίεργη ξαδέλφη ποιος είναι αυτός ο τύπος, που πήρε τα βουνά; Για να μην την αφήσουν να ψυλλιαστεί κάτι μια λύση υπάρχει, το ψέμα!

Ποια παίζει την ξαδέρφη Αντιγόνη; Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βέβαια!

Έτσι, η Κάτια παρουσιάζει τον Στέφανο ως έναν βοηθό του κομμωτηρίου, τον Νούλη! Ο Στέφανος… ή Νούλης, αναγκάζεται να υποστηρίξει τον ρόλο του όσο καλύτερα γίνεται και να βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Την ίδια στιγμή στην Αθήνα, ο «δαιμόνιος» δημοσιογράφος Ζαρόκωστας, έχει αρχίσει να υποπτεύεται τη σχέση Στέφανου – Κάτιας. Δεν μπορεί όμως ακόμα ν’ αποκαλύψει κάτι στον Απόστολο, αφού ο Αριστομένης βάζει μπρος τα «μαγικά» του και τον βγάζει… εκτός μάχης! Και όλα ίσως εξελίσσονταν ευκολότερα για τους δύο ερωτευμένους, αν ο Μανώλης δεν αναγνώριζε τελικά τον Στέφανο!

Διαβάστε ακόμη:

Συνεχίζονται τα ευτράπελα στο «Αμάρτημα της μητρός μου»… με εκλεκτές παρουσίες να βάζουν το χεράκι τους!

Ποιος γνωστός ηθοποιός λέει ότι το «Αμάρτημα της μητρός μου» είναι… έκτρωμα;

Καυτά φιλιά μεταξύ ανδρών στο Αμάρτημα της μητρός μου!