Πέντε Κλειδιά: Ποια δημοφιλής τραγουδίστρια θα πει το τραγούδι των τίτλων;

Πέντε Κλειδιά

Η νέα σειρά στην οποία ο ΑΝΤ1 ποντάρει πολλά...

[dfp_ads id=236982]

Το μυθιστόρημα της Λένας Μαντά Πέντε Κλειδιά θα γίνει τηλεοπτική σειρά από τον ΑΝΤ1. Το σίριαλ αναμένεται να είναι ένα από τα νέα δυνατά χαρτιά του καναλιού την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Με σεναριογράφους τη Ρένα Ρίγγα και τον Κώστα Βαζάκα και με σκηνοθέτες τη Ρέινα Εσκενάζυ και τον Κώστα Χριστοφόρου, το καστ  θα αποτελείται από τους: Αντώνης Φραγκάκης, Χρύσα Παπά, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Σταύρος Λούρας, Νίκη Παλληκαράκη, Τόνυ Δημητρίου, Μαρία Παπαφωτίου, Κωνσταντίνος Φάμης, Νίκος Αναδιώτης, Όλγα Ασσιώτου, Μαρίνα Βροντή, Χριστόφορος Χριστόφορου, Πένυ Φοινίρη, Χρυστάλλα Καλλένου, Κωνσταντίνο Τζιωρτζιή, Ηρόδοτος Μηλτιάδους, Μαρίνα Δημητρίου, Χριστίνα Μαρούχου, Έλενα Πιερίδου, Λένος Γιάννου.

Όνομα έκπληξη στο τραγούδι των τίτλων

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, το τραγούδι των τίτλων στα Πέντε Κλειδιά θα το ερμηνεύσει η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια έχει μπει ήδη στο στούντιο. Η μουσική ανήκει στον Βασίλη Γαβριηλίδη και οι στίχοι στον Σταύρο Σταύρου. Πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα.

Δέσποινα Βανδή

Θυμίζουμε ότι η Άννα Βίσση και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα συνεργαστούν για να ντύσουν μουσικά τη νέα σειρά του Star με τίτλο Ζωή μου. Η Άννα θα ερμηνεύσει το τραγούδι των τίτλων, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει ο συμπατριώτης της.