Πάνος Μιχαλόπουλος: Επιχειρεί δυνατό τηλεοπτικό comeback!

Ο γνωστός ηθοποιός μετά από περίπου πέντε χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, επιστρέφει δριμύτερος αυτό το χειμώνα στους δέκτες μας.

Πρόκειται για έναν ηθοποιό που οι τηλεθεατές δεν έχουν αγαπήσει απλά, αλλά έχουν λατρέψει! Πρόκειται για έναν ηθοποιό ο οποίος με την γοητεία του έχει καταφέρει κατά καιρούς να τρελάνει το γυναικείο φύλλο! Πρόκειται για έναν ηθοποιό που έχει ατελείωτα χιλιόμετρα στο καλλιτεχνικό χώρο και δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ο λόγος;

Ο λόγος τόση ώρα για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, ο οποίος μετά από περίπου πέντε χρόνια τηλεοπτικής απουσίας αυτό το χειμώνα επιστρέφει δριμύτερος στους δέκτες μας. Και μάλιστα η επιστροφή του αυτή γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και θα συμμετέχει σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά hit της επόμενης σεζόν.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είπε και πάλι το «ναι» στην tv, μιας και δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τον δαιμόνιο Γιώργο Καπουτζίδη, προκειμένου να κρατήσει έναν από τους βασικούς ρόλους στη νέα του δουλειά , «Εθνική Ελλάδος», η οποία ως γνωστόν στήνεται αυτή την εποχή με εντατικούς ρυθμούς στο Mega.

Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί έναν μεγαλοαπατεώνα, ένα… λουξ λαμόγιο, ο οποίος έχει καταχραστεί χρήματα στην Ολυμπιάδα του 2004 ως Πρόεδρος Ομοσπονδίας και τώρα πλέον διατηρεί μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Οι τέσσερις ηρωίδες της σειράς ,λοιπόν, θα τον βρουν και θα τον στριμώξουν προκειμένου να δεχτεί να φτιάξει ένα παγοδρόμιο!
 
Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμα:

Έκλεισαν τα ονόματα της «Εθνικής Ελλάδος»