Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συναντιούνται στο γήπεδο της ΝΕΤ

Διαβάστε τις περιλήψεις των αγαπημένων σας σειρών!

12:00 ASI – ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 60: Ο Ντεμίρ γνωρίζει πλέον την αλήθεια. Η Ασί αναγκάζεται να του μιλήσει. Ο Ντεμίρ είναι όμως πολύ θυμωμένος με την Ασί, που του κράτησε κρυφή την ύπαρξη του παιδιού τους, για πέντε ολόκληρα χρόνια. Ο Ντεμίρ ξέρει πως μπορεί να κερδίσει εύκολα δικαιώματα για το παιδί του. Όμως για να μην πληγωθεί η μικρή από μια μάχη στα δικαστήρια, η Ασί και ο Ντεμίρ αποφασίζουν να συμφιλιωθούν και να φτιάξουν ένα νέο σπίτι για την κόρη τους.

18:30 BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ (Α1) – PRE GAME

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου

19:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 155: Η οικογένεια Γκιουλέρ, εκτός από τον πόνο της, έχει να αντιμετωπίσουν και τις κακές γλώσσες της γειτονιάς που δηλητηριάζουν τις μεταξύ τους σχέσεις. Η Τουρκιάν προτείνει στην Εντά να φύγει με τον Χαρούν και τη Γιαγμούρ για ένα διάστημα, για να απομακρύνουν την κόρη τους από γεγονότα που θα μπορούσαν να την πληγώσουν ανεπανόρθωτα.

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 35-36 Ο Ιμπραήμ οργανώνει ένα γιορτινό δείπνο στο καινούργιο παλάτι για τα μέλη του βασιλείου, θέλει να τους παρουσιάσει το νέο μέρος όπου θα διαμένουν. Το δείπνο πραγματοποιείται στην τραπεζαρία, της οποίας το ευρωπαϊκό στιλ προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωσης τους καλεσμένους. Επίσης θέλει να γνωρίσει σε όλους τον Λεό τον ζωγράφο, τον ταλαντούχο καλλιτέχνη που δημιούργησε όλα τα αριστουργήματα στους τοίχους του παλατιού. Όταν ο Λεό παρουσιάζεται στα μέλη της οικογένειας, η Χουρρέμ έκπληκτη διαπιστώνει πως είναι ο πρώην αρραβωνιαστικός της από τη Ρωσία. Είναι απεγνωσμένη και φοβάται πως αυτή η γνωριμία θα της προκαλέσει προβλήματα. Τώρα πια είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος και δεν θέλει κανέναν εμπόδιο στην πορεία της προς την κορυφή της ιεραρχίας. Ο Σουλεϊμάν ζητά από τον Λεό να ζωγραφίσει έναν πίνακα που να απεικονίζει εκείνον και την Χουρρέμ μαζί. Η Χουρρέμ και ο Λεό είναι μπερδεμένοι και κανένας από τους δύο δεν ξέρει πώς πρέπει να αντιδράσει. Η Σαντικά στέλνει μηνύματα στον Βασιλιά Λάιο, χρησιμοποιώντας τους αυλικούς, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν πως είναι μέρος του σατανικού της σχεδίου. Η Μαχιντεβράν δυσφορεί στην ιδέα του κοινού πίνακα του Σουλεϊμάν και της Χουρρέμ να παρουσιάζονται ως οικογένεια. Η Γκιουλσά προτείνει στη Μαχιντεβράν να μεταφερθεί στο παλιό παλάτι της Χατιτζέ, έτσι ώστε να βρίσκεται πιο κοντά στον Σουλτάνο Σουλεϊμάν.

21:15 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 94: Η Σιλά μάταια προσπαθεί να πείσει τον Μποράν ότι η άφιξη του Εμρέ ήταν μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Ο Μποράν καλεί τους ανθρώπους του και τους δίνει εντολή να ''συνοδέψουν'' τον Εμρέ στο αεροδρόμιο ακόμα και με τη βία! Ενώ η σχέση της Σιλά και του Μποράν δοκιμάζεται ξανά, ο Ντιλαβέρ έχει βάλει μπρος το εκδικητικό του σχέδιο. Ο Μπουρχάν δολοφονείται στη φυλακή και το μερίδιό του στην εταιρία της Σιλά περνάει στα χέρια της Εσμά. Ο Ντιλαβέρ την εκβιάζει να του δώσει τις μισές από τις μετοχές της με αντάλλαγμα να αναγνωρίσουν το παιδί της ως μέλος της οικογένειάς τους…

Διαβάστε ακόμα:

«Αλ Τσαντίρι» επιστρέφει αυθεντικό, αλλά ανανεωμένο!