Όλες οι εξελίξεις στο Νησί – Πότε επιστρέφει η Λέχου – Δείτε αποσπάσματα του αποψινού επεισοδίου

Διαβάστε: Η Ελένη και ο Κοντομάρης γυρίζουν το χρόνο πίσω Βίντεο: Αποσπάσματα του αποψινού επεισοδίου

Με ένα φλασμπάκ στο οποίο θα κυριαρχεί η παρουσία της Ελένης και του Πέτρου Κοντομάρη. Σύμφωνα με το σενάριο ο χρόνο γυρίζει πίσω για λίγο και οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες ξαναζωντανεύουν την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά στο αποψινό επεισόδιο, ο Κυρίτσης ανακαλύπτει πως το μωρό της Καλλιόπης είναι υγιές και αντί να το στείλει για υιοθεσία το κρατά για να κάνει επιστημονικές έρευνες. Ο Δημήτρης προσπαθεί να εξευμενίσει τον Λευτέρη που δεν θέλει να έχει καμιά επαφή με κανέναν. Ο Λευτέρης μαθαίνει για το θάνατο του πατέρα του και κλείνεται ακόμα πιο πολύ στον εαυτό του. Ο Κυρίτσης κάνει νέο κοκτέιλ φαρμάκων και έρχεται σε ρήξη με τον Παπαδημητρίου που τον απειλεί πως θα στείλει γράμμα στην κυβέρνηση για να τον σταματήσουν.

Στην Νεάπολη, ο Αλέξανδρος Βανδουλάκης δίνει αρμοδιότητες στον Μανώλη και εκείνος γοητεύει και γοητεύεται όλο και πιο πολύ από την 'Αννα. Ο Αντώνης βλέπει τον Μανώλη να μπαινοβγαίνει στο σπίτι του Αντρέα όταν εκείνος λείπει και υποψιάζεται πως κάτι τρέχει μεταξύ Μανώλη και 'Αννας. Η 'Αννα προσκαλεί την Μαρία στο σπίτι. Ο Μανώλης εντυπωσιάζεται από την Μαρία και η 'Αννα το αντιλαμβάνεται και ζηλεύει αφόρητα.

Δείτε αποσπάσματα του αποψινού επεισοδίου:

Δείτε το τρέιλερ του 15ου επεισοδίου: