Οι συμμαθητές: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Οι συμμαθητές

Δευτέρα – Πέμπτη στις 22:15 στον ΑΝΤ1.

Οι συμμαθητές – ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 50 – 53

Ο Ανδρέας ξεκινάει το σχολείο με την υποστήριξη της Μαριλένας και η Τότα έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις για την καινούργια ζωή που θα κάνουν με τον Γιώργο. Η Κρίστη προσπαθεί να βγάλει τον Φραγκίσκο από το καβούκι του, ενώ η Ηρώ, μία καινούργια φοιτήτρια στην σχολή, αναστατώνει τα αγόρια της παρέας. Η Τάρα συνεχίζει την έρευνα για την υπόθεση του Ανδρέα, ενώ η Αλίκη και η Γκέλυ αγωνιούν για τον Αλέξανδρο που έχει εξαφανιστεί εδώ και δυο βδομάδες.

Ο Ανδρέας, η Κρίστη κι ο Φρίντομ τα βρίσκουν σκούρα με την φιλόλογο στο σχολείο. Η Ντίνα προσπαθεί να ξαναφέρει την ζωντάνια στο σπίτι της, αφού ο Ηρακλής και η Γκέλυ δεν μιλιούνται από την στενοχώρια. Η Τάρα αποκαλύπτει στην Μαριλένα ένα καινούργιο στοιχείο για την υπόθεση «Προμηθέας», ενώ μια έκπληξη περιμένει την Γκέλυ και την Αλίκη σχετικά με τον Αλέξανδρο. Η Μαριλένα και ο Ανδρέας συσπειρώνονται για να δουν πως θα αντιμετωπίσουν την θεία και τον πόλεμο που κάνει στην οικογένεια του Ανδρέα και η Κρίστη μαθαίνει από τον Φραγκίσκο μία σημαντική λεπτομέρεια σχετικά με το χειρουργείο του Φρίντομ.

Η Μαριλένα έχει μία ειλικρινή συζήτηση με τον Αλέξανδρο μακριά από την δεσποτική Αλίκη. Ο Ανδρέας ανησυχεί για την Γκέλυ και την σχέση της με τον Αλέξανδρο, ενώ η Ντίνα και ο Ηρακλής επισκέπτονται την Τότα, με απροσδόκητες συνέπειες. Ο Νικόλας δέχεται πρόταση για έξοδο από την Γκέλυ, η Σεσίλια αποζητά την προσοχή του Γιώργου ως νόμιμη σύζυγός του και ο Φρίντομ ζητά τα φώτα του Ισίδωρου σχετικά με την μοιχεία. Η Αλίκη κάνει μία επαγγελματική πρόταση στην Κρίστη κι ο Αλέξανδρος μαθαίνει ότι για τη ληστεία κατηγορείται η Γκέλυ.