Οι Συμμαθητές: Ο Αντρέας μαθαίνει την αλήθεια…

...για το παιδί της Τατιάνας και εκβιάζει.

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στους «Συμμαθητές», καθώς ο Αντρέας ανακαλύπτει την αλήθεια για το παιδί της Τατιάνας. Σύμφωνα με το περιοδικό «Tvzάπινγκ» ο Αριστείδης εξομολογείται στον Αντρέα και τη Μαριλένα πως υποψιάζεται ότι το παιδί που κυοφορεί η Τατιάνα δεν είναι δικό του, όπως εκείνη υποστηρίζει. Ο Παύλος το ακούει και τρελαίνεται διότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση ο Αριστείδης να ανακαλύψει την αλήθεια.

Η Γκέλυ, όμως είναι αυτή που θα κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη, καθώς εξομολογείται στον Αντρέα ότι ξέρει πως το παιδί που περιμένει η Τατιάνα είναι του Παύλου. Ωστόσο του ζητά να το κρατήσει μυστικό. «Σε παρακαλώ Αντρέα μην το πεις πουθενά», τον εκλιπαρεί και εκείνος της απαντάει: «Είσαι τρελή μου φαίνεται, αυτό που μόλις μου είπες είναι πολύ σοβαρό και δεν είναι δυνατό να κρατηθεί μυστικό».

Μετά τις αποκαλύψεις, ο Αντρέας πηγαίνει να συναντήσει τον Παύλο, ο οποίος έκπληκτος ακούει με προσοχή όσα του λέει. Ο Αντρέας τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει πως η Τατιάνα περιμένει το παιδί του αν δεν αφήσει ήσυχη την Μαριλένα. Η Γκέλυ, από την πλευρά της, μετά τις αποκαλύψεις στον Αντρέα για τον Παύλο και την Τατιάνα, φοβάται να πάει στο γραφείο.

Όταν η Τατιάνα μαθαίνει το λόγο της απουσίας της, εμφανίζεται απειλητική στην πόρτα του σπιτιού της, προκαλώντας νέο νευρικό κλονισμό στην Ντίνα.