Οι συμμαθητές επιστρέφουν! Ποια καταστροφή έρχεται να συνταράξει τις ζωές τους;

Οι συμμαθητές

Όλες οι εξελίξεις της σειράς «Οι συμμαθητές». Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς;

Οι «Συμμαθητές» επιστρέφουν τη νέα χρονιά και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και κάθε μέρα έως και Πέμπτη στον ΑΝΤ1, στις 22:15 πιο ανανεωμένοι από ποτέ! Η πιο όμορφη τηλεοπτική παρέα του ΑΝΤ1, υποδέχεται το 2017 με νέα επεισόδια γεμάτα δράση, συγκίνηση, ανατροπές και ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα.

Οι συμμαθητές – επεισόδια 46 – 49

Η Μαριλένα αναθέτει την υπόθεση της ληστείας σε ντετέκτιβ και ζητάει από τον Γιώργο να μαζέψει δείγματα DNA από όλη την εταιρεία. Ταυτόχρονα, ξεκινάει έρευνα με την Τάρα για την υπόθεση από το παρελθόν, στην οποία φοβάται ότι είναι ανακατεμένος ο Ανδρέας. Η Κρίστη επιμένει στα τηλεφωνήματά της στον Φραγκίσκο.

[dfp_ads id=236982]

Ο Ανδρέας πρέπει να συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι δεν έχει απολυτήριο Λυκείου. Η Γκέλυ βρίσκεται παγιδευμένη στην συνάντηση με τον Παπαγεωργίου και την Αλίκη, ενώ παράλληλα στο σπίτι του Φρίντομ λαμβάνει χώρα το μπάτσελορ του Γιώργου. Η Σεσίλια βρίσκεται αντιμέτωπη με την Τότα και τις ερωτήσεις της, ενώ η Κρίστη βγαίνοντας από το σπίτι της θα έχει μία περίεργη συνάντηση. Η Μαριλένα δέχεται τηλεφώνημα από τον ντετέκτιβ και μαθαίνει σε ποιον ανήκει το δείγμα που βρέθηκε στον χαρτοφύλακα την ίδια ώρα που μια καταστροφή χτυπάει την οικογένεια.

Ο γάμος του Γιώργου με τη Σεσίλια θα πρέπει να προχωρήσει χωρίς τον Ανδρέα. Η Μαριλένα προσπαθεί να συνέλθει από την καταστροφή και να αντιμετωπίσει τον συρφετό ανθρώπων που καταφτάνει στο σπίτι της για τον γάμο. Η Αλίκη ανησυχεί για τον Αλέξανδρο που δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Κι ενώ κόσμος συνεχίζει να έρχεται στο σπίτι, η άφιξη της Τότας θα αναταράξει πάρα πολύ τα πράγματα.

Ενόψει των τελευταίων δραματικών γεγονότων, η Μαριλένα και ο Ανδρέας συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο να αναβάλουν προς το παρόν τον αρραβώνα τους. Ο Άρης ενθαρρύνει τον Ανδρέα να πάρει το απολυτήριό του για να φτιάξει το πάρκο σκύλων, ακόμα κι αν χρειαστεί να επαναλάβει την Τρίτη Λυκείου. Η Μπέτυ κάνει προσπάθεια να έρθει κοντά στην Μαριλένα, αλλά οι συνθήκες δεν είναι κι οι καλύτερες μια και Μαριλένα και Τάρα προσπαθούν να κρατήσουν την Τότα απομονωμένη στον πάνω όροφο, μέχρι να τελειώσει ο γάμος στο σαλόνι.

Θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα η Σεσίλια με την Τότα; Θα καταφέρουν η Μαριλένα κι η Τάρα να κρύψουν απ’ την Τότα τον γάμο παρά τους στολισμούς και τους θορυβώδεις καλεσμένους; Θα καταφέρει η Μπέτυ να κάνει την Μαριλένα να την συμπαθήσει; Πως αποχαιρετά ο Φρίντομ την Σεσίλια; Θα καταφέρουν να παντρευτούν ο Γιώργος κι η Σεσίλια; Και ποια καταστροφή έρχεται να συνταράξει τις ζωές των Συμμαθητών;