Ο Μάριος Αθανασίου σε ρόλο έκπληξη στο «Ταμάμ»!

Ο Μάριος Αθανασίου από το πλατό της σειράς οι «ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ», βρίσκεται στο «ΤΑΜΑΜ» σε ένα guest ρόλο έκπληξη.

Γιατί του παίρνει συνέντευξη η Έλλη; Τι σκαρώνει ο Τζεμ και γιατί την παρακολουθεί; Γιατί φουντώνουν οι καβγάδες αναμέσα στη Μυρτώ και τον Μετίν. . Τι θα δει η Γιλντίζ και θα σοκαριστεί; Τι θα συμβεί ανάμεσα στους πρωταγωνιστές;
Άκρως ανατρεπτικό το «ΤΑΜΑΜ», αυτής της εβδομάδας! Την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 22:15, στον ΑΝΤ1 η αγαπημένη οικογένεια του «ΤΑΜΑΜ», γίνεται άνω – κάτω!!

Τι θα δούμε στο 21ο επεισόδιο:
Η Γιλντίζ κάνει δύσκολη την ζωή όλων στην οικογένεια. Δημιουργεί με τη συμπεριφορά και τα καρφιά της καβγάδες ανάμεσα στη Μυρτώ και τον Μετίν. Δεν θέλει να ακούσει για τη σχέση της Ντιλέκ με τον Τεό και κατηγορεί για πατρική ανεπάρκεια τον Μετίν. Η Ντιλέκ είναι απελπισμένη. Χωρίς την ευχή της γιαγιάς της δεν μπορεί να παντρευτεί τον Τεό που υποχωρώντας στη θέλησή της την ζητάει σε γάμο. Η Έλλη και ο Τζέμ συνεχίζουν την παθιασμένη τους σχέση τόσο που η Έλλη κουράζεται. Ο Τζέμ έχει μόνο το σεξ στο μυαλό του. Και κείνη θέλει και άλλα πράγματα να τους ενώνουν. Η Μυρτώ κατορθώνει να μαλακώσει την σκληρή καρδιά της Γιλντίζ και πάνω που η γαλήνη στην οικογένεια επανέρχεται η Γιλντίζ τσακώνει στο κρεβάτι τον Τζέμ και την Έλλη.