Ο Εζέλ κάνει πρόταση γάμου στην Εσάν

Διαβάστε τις συγκλονιστικές εξελίξεις, στο απόψινο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Μετά την επίθεση που δέχονται, ο Καμίλ πεθαίνει και ο Εζέλ μεταφέρει τον Αλί στο νοσοκομείο.
Ο Εζέλ αναρωτιέται ποιοι είναι οι εχθροί του.

Ο Μουμτάζ μαθαίνει ότι Ομέρ δεν είναι ένοχος και ρίχνει το φταίξιμο στον εαυτό του. Επιχειρεί να αυτοκτονήσει, αλλά η Μελιχά με τον Μερτ τον σταματούν. Ο Αλί δεν είναι καλά και πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο.
Ο Ραμίζ λέει επιτέλους στον Εζέλ το όνομα του εχθρού του: Κενάν Μπιρκάν.

Στο μεταξύ η Εσάν είναι απελπισμένη. Ο Εζέλ προσφέρεται να τη φιλοξενήσει στο σπίτι του μαζί με τον Τζαν και της κάνει πρόταση γάμου. Είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της Εσάν. Ξαφνικά εμφανίζονται ο Ραμίζ και ο Μερτ και της λένε ότι γνωρίζουν τι έκανε στον Ομέρ.
Η Εσάν ανακαλύπτει ότι έπεσε στην παγίδα του Εζέλ και παρά τα παρακάλια της, εκείνος την πετάει έξω από το σπίτι χωρίς να της αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Ο Ραμίζ δέχεται μια πρόσκληση από τον Κενάν Μπιρκάν και καταστρώνει καινούργιο σχέδιο. Πηγαίνει στη συνάντηση μαζί με τον Εζέλ, ενώ τους ακολουθούν ο Αλί και ο Τεφό. Ο Εζέλ ζητάει από τον μυστηριώδη άντρα να τον πάει στον Κενάν Μπιρκάν. Η Εσάν πηγαίνει στο σπίτι της Μελιχά, για να δει τον Τζαν για τελευταία φορά και να του δώσει ένα γράμμα.

Όταν ο Εζέλ πηγαίνει να βρει τον Κενάν Μπιρκάν, βλέπει μπροστά του τον Τζεγκίζ, ο οποίος τον απειλεί ότι θα σκοτώσει όσους αγαπάει. Την ίδια ώρα, η Εσάν αποφασίζει ν’αυτοκτονήσει…