O Αshton Kutcher ερχεται στον Alpha

Η επιτυχημένη σειρά σε πρώτη τηλεοπτική προβολή...

Ο ALPHA , έχει μια καλοκαιρινή έκπληψη για τους τηλεθεατές του και αυτή δεν είναι άλλη. από τον  Αshton κutcher, σε extra large δόση.

Έτσι, από Δευτέρα 14 Ιουλίου, τα βράδια μας ομορφαίνουν , με την πολύ αγαπημένη σειρά ανά  τον κόσμο,Two and a half men.

Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά στις 21:00 το βράδυ και φυσικά δε μιλάμε για επαναλήψεις , αλλά για τον 11ο κύκλο της σειράς, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή  που ολοκληρώθηκε στην Αμερική τη χρονιά που μας πέρασε. 

Οι πρωταγωνιστές της, που τόσο έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές  θα μας προσφέρουν πολλές στιγμές γέλιου και οι υπεύθυνοι της σειράς μας έχουν και εκπλήξεις καθώς στο κάστ θα προστεθεί και ένα νέο πρόσωπο.

Ποιο θα είναι αυτό;

Η κόρη του Charlie Harper(Charlie Sheen) εμφανίζεται ξαφνικά,αφού κανείς δε γνώριζε την ύπαρξη της, μετά από 25 χρόνια και προκαλεί εντάσεις, ενώ ο γιός του Άλλαν ο οποίος έχει καταταγεί στον αμερικάνικο στρατό δεν θα εμφανίζεται . Επί της ουσίας η κόρη του Charlie που λέγεται Τζεϊν και θα την υποδύεται η Amber Tamblyn,θα πάρει τη θέση του Τζέικ στη σειρά.

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από τον 11ο κύκλο και ο Ashton Kutcer, αφού το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του στο Two and a half men τον έχει λατρέψει.

Παυλίνα Ντάσιου 

Διαβάστε ακόμα:

Ανατρεπτικό guest αύριο στo Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα