Νέα κυπριακή σειρά έρχεται στο STAR

Στις οθόνες μας καθημερινά - Τι ώρα θα προβάλλεται;

Από τις αρχές του καλοκαιριού ακουγόταν έντονα πως το κανάλι της Κηφισιάς ήθελε να εντάξει στο πρόγραμμά του νέα σειρα κυπριακής προέλευσης. Οι συζητήσεις είχαν συζητήσει εδώ και καιρό, ωστόσο σήμερα έγινε γνωστό από το κανάλι ότι ξεκινά και επισήμως η προβολή της ελληνικής σειράς «Όρκος Σιωπής».

Όπως είχε γράψει το zappIT πριν λίγο καιρό, οι υπεύθυνοι του καναλιού προορίζουν τη συγκεκριμένη σειρά για τη ζώνη 19:00 – 20:00 επιθυμώντας να είναι αυτή η σειρά που θα δίνει lead-in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Εξάλλου η τουρκική σειρά Προδοσία που προβαλόταν εκείνη την ώρα την προηγούμενη σεζόν -και η οποία το τελευταίο διάστημα πήγε πολύ καλά σε τηλεθέαση- ολοκληρώνεται, αφού υπολείπονται λίγα ακόμα επεισόδια για το φινάλε της.

Ετσι πιθανότερο σενάριο είναι από Σεπτέμβρη ο «Όρκος Σιωπής» να δίνει lead -in στο δελτίο, ενώ μία ακόμα σκέψη είναι να προβάλεται αμέσως μετά από αυτό.

Το κανάλι επιβεβαίωσε την κυπριακή εισβολή της σειράς «Όρκος Σιωπής» πριν λίγο με δελτίο τύπου:

«Το Star μπαίνει δυναμικά στο χώρο της μυθοπλασίας και τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα προβάλλει μια ολοκαίνουρια καθημερινή, δραματική σειρά με ένα εξαιρετικό καστ από καταξιωμένους, αγαπημένους Έλληνες και Κύπριους ηθοποιούς.

“Όρκος Σιωπής”, είναι ο τίτλος της νέας σειράς του Star σε συνεργασία με το κυπριακό κανάλι “Σίγμα”.

Επίκεντρο της σειράς είναι μια επιφανής οικογένεια του Ναυπλίου, με ρίζες απ’ τη Λεμεσό. Πρόκειται για την οικογένεια του Πέτρου και της Αλεξάνδρας Ασλάνη, και τα τέσσερα παιδιά τους: Τον Άρη και τη Σοφία (παιδιά της Αλεξάνδρας από τον πρώτο της γάμο) και τα παιδιά της Αλεξάνδρας και του Πέτρου: Τον Έκτορα και τη Μαρίνα.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι:
Κάτια Δανδουλάκη
Δάνης Κατρανίδης
Παναγιώτης Μπουγιούρης
Αντιγόνη Δρακουλάκη
Υρώ Λούπη
Μάνος Ιωάννου
Τόνυ Δημητρίου
Σταύρος Λούρας
Πανίκος Πιλαλής

Το σενάριο υπογράφουν ο Σταύρος Αβδούλος και η Ειρήνη Ριτσώνη, το συγγραφικό δίδυμο με τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως οι σειρές «Ψίθυροι Καρδιάς», «Άγγιγμά Ψυχής», «Έρωτας Κλέφτης», «Αρχιπέλαγος».

Η σκηνοθεσία είναι των έμπειρων Γιάννη Βασιλειάδη, Γιώργου Σιούγα («Μυστικά της Εδέμ», «Βέρα στο Δεξί» κ.α.)
Συντονισμός παραγωγής: Tanweer Alliances
Τηλεοπτική επιμέλεια: Δημήτρης Τοκαρής («Σε Φόντο Κόκκινο», «7 Ουρανοί και Σύννεφα αλήτες» κ.α)

Η σειρά θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα να γίνουν σε Λεμεσό και Ναύπλιο.

Με επόμενο δελτίο Τύπου θα ανακοινώσουμε το υπόλοιπο καστ, την υπόθεση της σειράς, καθώς και πληροφορίες για τα γυρίσματα.»

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

“Κυπριακή εισβολή”στα κεντρικά δελτία των καναλιών

«Όρκοι Σιωπής»: Η ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει στο STAR μετά από 12 χρόνια