«NCIS:New Orleans» και «The Messengers»: Γνωρίστε τις νέες σειρές του ΣΚΑΪ

Δύο νέες σειρές της CBS –PARAMOUNT γεμάτες περιπέτεια και δράση κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η σειρά «NCIS:NEW ORLEANS» σε ΠΡΩΤΗ μετάδοση θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22.15.
Νέα Ορλεάνη: μια πόλη διάσημη για τη μουσική της, τη χαλαρή ατμόσφαιρα και το καλό φαγητό. Τώρα, θα γνωρίσουμε και μια άλλη πλευρά της, με οδηγό την επίλεκτη ομάδα του NCIS: NEW ORLEANS, η οποία εξιχνιάζει εγκλήματα που αγγίζουν την ασφάλεια και το στρατό της χώρας. Αρχηγός της ομάδας είναι ο ειδικός πράκτορας Dwayne, γνωστός και ως «ο Βασιλιάς», ο οποίος ακολουθεί πάντα το ένστικτο και τη συνείδησή του. Μαζί του, ο πράκτορας Christopher LaSalle που αγαπά τη διασκέδαση όσο και τη δουλειά του, η χαρισματική ανακρίτρια Meredith Brody που ήρθε στη Νέα Ορλεάνη για να κάνει μια καινούργια αρχή, και η εκκεντρική ιατροδικαστής Dr. Loretta Wade. Σ’ αυτή την πόλη με τη λαμπερή και πολύχρωμη πρόσοψη, υπάρχει και μια πολύ σκοτεινή πλευρά – και οι μόνοι που μπορούν να την κρατήσουν ασφαλή είναι η ομάδα του NCIS: NEW ORLEANS.

Στο πρώτο επεισόδιο: H υπόθεση που αναλαμβάνει η ομάδα αποδεικνύεται πολύ προσωπική για ένα από τα μέλη της. Οι αρχές ανακαλύπτουν το πτώμα ενός επικελευστή του Ναυτικού, και ο πράκτορας Pride συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για ένα πρώην μέλος συμμορίας που είχε κάποτε προσπαθήσει να βοηθήσει. Εν τω μεταξύ, η πράκτορας Brody προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον και να βρει το νέο της σπίτι στη Νέα Ορλεάνη.

Πρωταγωνιστούν: Scott Bakula (Special Agent Pride), Zoe McLellan (Special Agent Brody), Lucas Black (Special Agent Lasalle) CCH Pounder (Dr. Loretta Wade), Rob Kerkovich (Forensic Scientist Sebastian Lund)

Στις 23:15 έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική προβολή η νέα σειρά «The Messengers» και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα–Τετάρτη και Πέμπτη.
Κάτω από τον ήλιο που ψήνει την έρημο του New Mexico, η επιστήμονας Vera Buckley παρακολουθεί ένα μυστηριώδες αντικείμενο που πέφτει στη γη και εκρήγνυται με μια εκτυφλωτική λάμψη.

Η Vera δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος που θα επηρεαστεί από την έκρηξη: άλλα τέσσερα άτομα, εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους, θα καταρρεύσουν την στιγμή της έκρηξης και θα ξαναβρούν τις αισθήσεις τους λίγο μετά. Είναι η Erin Calder, μια μητέρα που προσπαθεί να προστατεύσει την επτάχρονη κόρη της από τον βίαιο πρώην σύζυγό της, ο Peter Moore, ένας μαθητής λυκείου που προσπαθεί να αμυνθεί στο διαρκές bullying των συμμαθητών του, ο Raul Garcia, πράκτορας της ασφάλειας που προσπαθεί να αποφύγει μια δύσκολη μυστική αποστολή στα μεξικάνικα καρτέλ ναρκωτικών, και ο Joshua Silburn, Jr., χαρισματικός τηλε-ευαγγελιστής δεύτερης γενιάς.
Όλοι αυτοί ξυπνούν μετά την έκρηξη προικισμένος ο καθένας με ένα υπεράνθρωπο χάρισμα, όπως υπερφυσική δύναμη ή ιαματικές ικανότητες.
Όπως είχε προφητεύσει ο Joshua, οι τροχοί της Αποκάλυψης έχουν να αρχίσει να γυρίζουν – και οι άγγελοι που μόλις πήραν το χρίσμα και τα εκπληκτικά του δώρα θα είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας της ανθρωπότητας τη στιγμή της Κρίσης.

Στο πρώτο επεισόδιο: Στην πόλη Houston, μια νοσοκόμα που ονομάζεται Rose πέφτει νεκρή από πυροβολισμούς ενός αγνώστου εγκληματία. Επτά χρόνια μετά, ένα μυστηριώδες αντικείμενο πέφτει από τον ουρανό και προσγειώνεται στην έρημο του New Mexico. Από τη σύγκρουση επηρεάζονται πέντε άνθρωποι φαινομενικά άσχετοι μεταξύ τους. Η επιστήμονας Vera Buckley, που αναζητά τον χαμένο της γιο, η Erin Calder, μια μητέρα που προσπαθεί να προστατεύσει την επτάχρονη κόρη της από τον βίαιο πρώην σύζυγό της, ο Peter Moore, ένας ορφανός μαθητής λυκείου, ο πράκτορας της ασφάλειας Raul Garcia, και ο Joshua Silburn, Jr., χαρισματικός τηλε-ευαγγελιστής δεύτερης γενιάς. Μετά την σύγκρουση, ο Raul ανακαλύπτει ότι έχει πλέον την ικανότητα να διαβάζει τη σκέψη. Η Erin απέκτησε μυστηριώδεις θεραπευτικές ικανότητες, ενώ ο Peter απέκτησε υπεράνθρωπη δύναμη. Ο Joshua μπορεί πλέον να δει το μέλλον, ενώ ένας άγνωστος άνδρας, που βρισκόταν μέσα στο αντικείμενο που έπεσε στη γη, εμφανίζεται μπροστά στη Vera και της ανακοινώνει ότι ξέρει πού βρίσκεται ο χαμένος της γιος.

Πρωταγωνιστούν: Shantel VanSanten (Vera Buckley), Jon Fletcher (Joshua Silburn Jr.), Sofia Black-D’Elia (Erin Calder), JD Pardo (Raul Garcia), Joel Courtney (Peter Moore), Anna Diop (Rose Arvale), Craig Frank (Alan Harris), Diogo Morgado (The Man)