Μπρούσκο: Τι θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα;

Όλες οι εξελίξεις της δημοφιλούς σειράς...

409o επεισόδιο
Η Μελίνα, δείχνοντας το μεγαλείο της ψυχής της, επιστρέφει το μωρό της στη Μάρθα, παρότι ο αποχωρισμός είναι επώδυνος και θα στιγματίσει τη ζωή της Μελίνας και του Αχιλλέα για πάντα. Ένας μήνας κυλάει γοργά (πέρασμα χρόνου) .. και στη Κύπρο όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για το γάμο του Ματθαίου, ενώ στη Κρήτη η Αναστασία κάνει την τελευταία πρόβα νυφικού. Στο διάστημα αυτό η Μελίνα, θέλοντας να ξεχαστεί, δουλεύει ασταμάτητα παραμελώντας έτσι τον Αχιλλέα. Παράλληλα ο Σήφης, δέχεται μεγάλη πίεση απ’ τη Στεφανία που απαιτεί όχι μόνο να παρευρεθεί στο γάμο της θείας της, αλλά να γίνει και κουμπάρα. Ο Μάρκος αναφέρει στον Παύλο τις υποψίες του για το ποιόν του Νικηφόρου, ενώ ταυτόχρονα η πρώτη επαφή του Ματθαίου με τον νέο κληρονόμο των Δημοσθένους έχει θετική έκβαση. Ο Σήφης, κόβει τις γέφυρες στον Διαμαντή, ο οποίος αποφυλακίζεται για λόγους υγείας. Όταν η Αναστασία ανακοινώνει στον πατέρα της πως θα παρευρεθεί στο γάμο της κι ο Διαμαντής, ο Παύλος εξοργισμένος οδηγείται σ’ ακραίες κινήσεις.

410o επεισόδιο
Ο Παύλος στοχεύει και πυροβολεί τον Διαμαντή, αμέσως όμως μπαίνει στη μέση ο Πάτροκλος προκειμένου να τον προστατέψει.. γεμάτος οργή ο Διαμαντής παίρνει το όπλο του και ανταποδίδει τα πυρά. Η Χρυσάνθη δικαιολογεί στον Αχιλλέα την παρουσία της στον γάμο του Ματθαίου και με αφορμή την ξενάγηση που της κάνουν στο κτήμα μαθαίνουν αρκετά πράγματα για το παρελθόν της, τότε είναι που συνειδητοποιεί και η Μελίνα ποια ακριβώς είναι αυτή η γυναίκα. Παράλληλα η Χρυσάνθη με τον Νικηφόρο καταστρώνουν το σχέδιο τους, ώστε να καταφέρει η Χρυσάνθη να μπει κρυφά στο κτήμα Δημοσθένους. Η Στεφανία είναι έξαλλη με τον Σήφη που δεν την αφήνει να παντρέψει την Αναστασία.. αλλά και ο Μηνάς προσπαθεί να τον πείσει να παρευρεθεί. Ο Νεκτάριος ζητά από την Δήμητρα να κοιμούνται μαζί, και πως αν δεν το κάνει δεν του αφήνει άλλη επιλογή από το να πάει με άλλη γυναίκα. Εκείνη συναντιέται με τον Πάτροκλο στους στάβλους, και παρά την μεγάλη επικινδυνότητα να τους δουν, αφήνονται στο πάθος τους.. Ο Μηνάς προσβάλλει την Όλγα και η ίδια διαμαρτύρεται στον Σήφη… ο Μηνάς όμως μένει έκπληκτος από τη στάση που κρατά ο κολλητός του υπέρ της Όλγας.!!

411o επεισόδιο
Η Μελίνα και ο Αχιλλέας τρομοκρατούνται με την ξαφνική ασθένεια της Μάρθας, που μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Μελίνα παίρνει το μωρό ξανά στο σπίτι για να το φροντίσει, γεγονός που για μια ακόμα φορά θα την πιέσει ψυχολογικά. Ο Διαμαντής είναι αποφασισμένος να «απαντήσει» δυναμικά στην επίθεση του Παύλου Γιαννακάκη και στέλνει στο σπίτι του ανθρώπους με στόχο να τον «τελειώσει» μία για πάντα! Στο μεταξύ Ματθαίος και Αναστασία, λίγο πριν τον γάμο τους έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση, επειδή η Αναστασία επιμένει να είναι στον γάμο και ο Διαμαντής. Κι ενώ η μικρή Στεφανία που θα τους παντρέψει τελικά, πηγαίνει στην Κύπρο με τον Μηνά και τη Βασιλική, ο Σήφης είναι αμετάπειστος να παρευρεθεί στο γάμο και παραμένει στα Χανιά. Σε μια τυχαία συνάντησή τους, στο κτήμα Δημοσθένους, η Χρυσάνθη ανοίγει την καρδιά της στη Μελίνα, σχετικά με κάποια γεγονότα του παρελθόντος. Παράλληλα και ο Ματθαίος με την Αναστασία, μαθαίνουν από κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις για την ιστορία του κτήματος Δημοσθένους, χωρίς να αντιλαμβάνονται τη σχέση που έχουν με το παρόν.

412o επεισόδιο
Τελευταία στιγμή, η Χρυσάνθη καταφέρνει να «ξεγλιστρήσει» ώστε να μην αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα στους Ματθαίους. Ο Παύλος σιγουρεύεται ότι ο Διαμαντής θέλει να τον «βγάλει» απ’ τη μέση, όταν ο Μανωλιός τον ειδοποιεί στη Κύπρο, πως το σπίτι του παραβιάστηκε. Ο Μηνάς, κάτω από πίεση του Σήφη, ζητάει στην Όλγα συγνώμη για την ανάγωγη συμπεριφορά του.. αλλά ο ανορθόδοξος τρόπος του θα την εκνευρίσει περισσότερο. Παρά το πέρασμα του χρόνου, ο έρωτας που νιώθουν τόσο η Δήμητρα όσο κι ο Πάτροκλος, παραμένει δυνατός. Ο Μάρκος μουρμουράει τη Δάφνη που κουβαλάει όλη τη γκαρνταρόμπα της στην Κύπρο για το γάμο του Ματθαίου, ενώ τα «δώρα» του Μανωλιού σε Αχιλλέα και Ματθαίο, δημιουργούν κωμικοτραγικές παρεξηγήσεις. Ξημερώνει η μέρα του γάμου κι η γιαγιά Ανδριανή, δέχεται την πιο απρόσμενη επίσκεψη του κόσμου σπίτι της. Η Μελίνα κι ο Αχιλλέας, αντικρίζουν από μακριά τη Χρυσάνθη με τον Νικηφόρο στους στάβλους κι η οικειότητα που βλέπουν να υπάρχει μεταξύ τους, τους παραξενεύει.

Διαβάστε όλα τα νέα για τη σειρά εδώ…