«Μπρούσκο»! Συγκλονιστική η συνέχεια…

Κάτι παραπάνω από... μεθυστικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, την οποία αν παρακολουθείς ήδη είναι σίγουρο πως στην συνέχεια θα κολλήσεις μαζί της για τα καλά...

Κάνοντας ένα άλμα στο χρόνο το “Μπρούσκο” έρχεται στους δέκτες μας πιο μεθυστικό από ποτέ… Τα νέα πρόσωπα, οι συνεχείς ανατροπές, το ρομάντζο, αλλά και η εκδίκηση που κορυφώνεται, είναι μόνο μερικά από τα πιο βασικά συστατικά της συνταγής πάνω στην οποία συνεχίζεται η… ωρίμανση του τηλεοπτικού κρασιού του ΑΝΤ1!

Μπορεί ο χρόνος για την φετινή τηλεοπτική σεζόν κατ ' ουσία να έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα – μιας και αρχές Ιουνίου παραδοσιακά η αυλαία θα πέσει – ,όμως, οι εξελίξεις στην αήττητη καθημερινή σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου, όχι μόνο δεν πατούν φρένο, αλλά πατούν γκάζι δίνοντας στο “Μπρούσκο” λίγο πριν το καλοκαίρι μία ανάσα σημαντικής ανανέωσης.

Μία ανάσα σημαντικής ανανέωσης, αλλά και την δυναμική εκείνη που χρειάζεται για να έρθει στους δέκτες μας του χρόνου με ακόμη περισσότερη φόρα! Σύμφωνα ,λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές σε λιγότερο από ένα μήνα από τώρα τα δεδομένα θα αλλάξουν άρδην στην καθημερινή σειρά της Βάνας Δημητρίου και οι εκπλήξεις που περιμένουν τους τηλεθεατές είναι πολλές!

Η γνωστή σεναριογράφος αποφάσισε για τρίτη φορά φέτος να κάνει ένα άλμα στο χρόνο και να φέρει τα πάνω – κάτω στο “Μπρούσκο”, δίνοντας στο… παρακάτω μία άλλη εντελώς διαφορετική και απροσδόκητη τροπή.

Αυτό το παιχνίδι με το χρόνο θα βρει τους ήρωες της σειράς σε μία εντελώς διαφορετική φάση στην ζωή τους. Αυτό το παιχνίδι με το χρόνο πρώτα απ ΄όλα θα μας δείξει το “Σήφη” να συνέρχεται πλήρως από τον σοβαρό τραυματισμό του, μετά την απόπειρα δολοφονίας που επιχείρησε εις βάρος του ο πατέρας της “Μελίνας”. Ναι, ο “Σήφης” πατά και πάλι γερά στα πόδια του, με αποτέλεσμα η διαμάχη του με τον “Αχιλλέα” να κορυφωθεί ξανά μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Οι δύο άνδρες έχοντας πια ξεπεράσει το… μούδιασμα στο μίσος που ένιωθαν μετά τον πυροβολισμό του “Σήφη”, φτάνουν στα άκρα. Φτάνουν στα άκρα για τα μάτια της “Μελίνας”! Βλέπετε, η απόφαση της “Μελίνας” να βρεθεί στα δύσκολα δίπλα στο “Σήφη” και να του συμπαρασταθεί, κάνει τον “Αχιλλέα” έξαλλο από ζήλια.

Παρόλα αυτά δεν τίθεται θέμα η “Μελίνα” να επιστρέψει στην αγκαλιά του “Σήφη” μιας και γρήγορα θα βεβαιωθεί πως την αληθινή, την ουσιαστική αγάπη μπορεί να την ζήσει μόνο στο πλευρό του “Αχιλλέα”.

Από την άλλη μεριά θα δούμε και την σχέση της “Δάφνης” με τον “Μάρκο” να περνά μία περίεργη φάση… Ο “Μάρκος” τρελά ερωτευμένος μαζί της και μετά την είδηση πως η “Δάφνη” θα είναι η μητέρα του πρώτου του παιδιού, αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου. Η “Δάφνη” ,όμως, τον εκπλήσσει δυσάρεστα μιας και δεν αποδέχεται την πρότασή του!

Έχοντας απογοητευθεί πλήρως από τους γάμους που είχε μέχρι τώρα στην ζωή της, πιστεύει ακράδαντα πως αν δεχτεί και πάλι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αυτό θα είναι και η αρχή του τέλους του έρωτά της με τον “Μάρκο”. Του εξηγεί πως το να είναι μαζί και ευτυχισμένοι, δεν έχει να κάνει με την επισημοποίηση της σχέση τους. Δεν έχει να κάνει με ένα… χαρτί με το οποίο και οι δύο θα δεσμεύονται για την αγάπη τους.

Στο χρονικό άλμα που θα έρθει στους δέκτες μας, θα δούμε την “Δάφνη” πλέον με μία πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα, μιας και θα την δούμε επτά και πλέον μηνών και τρισευτιχησμένη στο πλευρό του “Μάρκου”, ο οποίος έχει καταφέρει να αλλάξει πραγματικά την ζωή της.

Την ίδια ώρα ο “Διαμαντής” υποφέρει στην σκέψη πως η “Δάφνη” δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ πίσω… Υποφέρει στην σκέψη πως η “Δάφνη” από την στιγμή που έμεινε κι έγκυος από τον “Μάρκο”, έχει διαγράψει οριστικά το παρελθόν της.

Έτσι, θα δούμε τον “Διαμαντή” να πληρώνει το τίμημα της μοναξιάς του, μιας και ανέκαθεν η δύναμή του, η ισχύ του και η εξουσία που είχε στα χέρια του μαζί με την εμμονή του για το τι θα πει ο κόσμος για ΄κείνον, ήταν τα πράγματα που κυριαρχούσαν στην ζωή του, αφήνοντας όλους τους άλλους στο περιθώριο και φυσικά την “Δάφνη”.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, μιας και όπως ήδη σας είπαμε και πιο πάνω, λίαν συντόμως στο “Μπρούσκο” θα δούμε και ένα νέο πρόσωπο. Ενα πρόσωπο η παρουσία του οποίου θα γίνει η αιτία για να ανακατευθεί για τα καλά η τράπουλα των εξελίξεων και το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Ο νεαρός ηθοποιός έρχεται στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, όπου και θα τον δούμε να υποδύεται τον δίδυμο αδελφό του “Νεκτάριου”. Έτσι, ο Θεοχάρης θα εισβάλλει σαν σίφουνας στην οικογένεια των “Ματθαίων” κουβαλώντας πολλά μυστικά, ενώ ενδιαφέρον θα έχει και το πως ακριβώς θα διαμορφωθούν και οι σχέσεις του με τον “Αχιλλέα”.

Νάνσυ Νικολαΐδου