Μπρούσκο: Όλες οι εξελίξεις!

Μπρούσκο

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Μπρούσκο στις 21:00 στον ΑΝΤ1;

Μπρούσκο – Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 – 685ο επεισόδιο

Η Βασιλική με τη Μελίνα προσπαθούν να πείσουν τον Μηνά, ότι η υπόθεση με τη φωτογραφία που δείχνει την ίδια σε τρυφερή στιγμή με τον Μύρο είναι στημένη.. εκείνος όμως δεν πιστεύει κάτι τέτοιο και τηλεφωνεί στη Δάφνη και της λέει για τον παράνομο δεσμό του Μύρου και της Βασιλικής, με αποτέλεσμα να γίνουν όλοι άνω – κάτω!  Από την άλλη η Βασιλική υποψιάζεται τις 3 κοπέλες που δουλεύουν για τον Μύρο και πηγαίνει να τις αντιμετωπίσει.

[dfp_ads id=236982]

Ο Νεκτάριος και η Δήμητρα έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση άλλη μια φορά, αφού ενώ εκείνος προσπαθεί να λύσουν τον γάμο τους πολιτισμένα, εκείνη δείχνει να την ενδιαφέρει μόνο το οικονομικό. Στη συνέχεια βρίσκει την ευκαιρία να βρεθεί μόνος με την Μαρίνα και να την βοηθήσει σιγά σιγά να δει τα πράγματα πιο ήρεμα και καθαρά.. Επίσης σε συζήτησή που έχει με την Χρυσάνθη, αντιλαμβάνεται πως η ίδια γνώριζε για την σχέση της Δήμητρας και του Πάτροκλου και του το έκρυβε…

Εν τω μεταξύ ο Πάτροκλος, πηγαίνει απροειδοποίητά στο σπίτι των Ματθαίων και εκείνη τον διώχνει με τον χειρότερο τρόπο .. Έτσι εκείνος πηγαίνει να βρει τον Αχιλλέα, αποφασισμένος να τα βάλει μαζί του γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο. Η Άλκηστις ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ιταλία για να συναντήσει τον Σήφη, ο Αλκιβιάδης όμως έχει ήδη ειδοποιήσει τα παλικάρια του για να μάθουν την πτήση της….