Μπρούσκο: Ο Πάτροκλος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!

Η αποκάλυψη που ανατρέπει τη ζωή του! Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1...

Ήδη από την αρχή του 3ου κύκλου τα νέα πρόσωπα που προστέθηκαν στο Μπρούσκο έφεραν τα πάνω κάτω. Ένα από αυτά είναι η Χρυσάνθη, η οποία κρύβει πολλά ένοχα μυστικά, που, καθώς έρχονται σιγά σιγά στο φως, επηρεάζουν τις ζωές των ηρώων. Εκτός λοιπόν από τον δεσμό που διατηρεί με το κτήμα Δημοσθένους και τον απώτερο σκοπό της, να αποκτήσει τις χρυσές λίρες που ήταν εκεί θαμμένες, η γυναίκα κρύβει και κάποια τραγικά γεγονότα από τη ζωή της σε μικρή ηλικία. Έτσι, όπως γράφει η Σοφία Τσίρκα στο MYtv, σύμφωνα με το ανατρεπτικό σενάριο που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, στα επόμενα επεισόδια αποκαλύπτεται πως ο βιασμός που υπέστη από τον Διαμαντή όταν ήταν μόλις 16 χρόνων είχε σοβαρές συνέπειες στη ζωή της. Η γυναίκα εξομολογείται το μυστικό της και βγάζει από μέσα της το βάρος που την τύραννα. Αυτό δεν είναι άλλο από το ότι είναι η βιολογική μητέρα του Πάτροκλου και του Νεκτάριου. Αυτό το μυστικό, όμως, ανατρέπει τα πάντα. Η ζωή των δύο αντρών και όσα γνώριζαν μέχρι στιγμής αλλάζουν.

Η ψυχολογική κατάσταση του Πάτροκλου είναι άθλια. Επιτίθεται τόσο στη Χρυσάνθη όσο και στον Διαμαντή, λέγοντάς του, μάλιστα, πως δεν θέλει να τον δει ποτέ ξανά μπροστά του. Την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει και ο Νεκτάριος, ο οποίος μιλά σκληρά στον Διαμαντή για όσα τους έκρυβε, αλλά και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έμεινε έγκυος η μητέρα τους. Ο ίδιος απορρίπτει την τελευταία όταν εκείνη προσπαθεί να τον προσεγγίσει για να του μιλήσει και δεν δέχεται καν να την ακούσει. Ωστόσο, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον Πάτροκλο. Είναι διαλυμένος και απογοητευμένος. Η ψυχική του κατάσταση είναι άθλια. Οι φόβοι όλων για τις αυτοκαταστροφικές τάσεις του νεαρού θα επιβεβαιωθούν με τον χειρότερο τρόπο. Καθώς βρίσκεται στην Κύπρο και οδηγεί χαμένος και βυθισμένος στις σκέψεις του, οι άσχημες στιγμές που πέρασε μεγαλώνοντας στο ίδρυμα και η αλήθεια που έμαθε και τον συγκλόνισε γυρνούν ξανά και ξανά στο μυαλό του. Τότε δεν διστάζει να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο Πάτροκλος ρίχνει το αυτοκίνητό του στη θάλασσα προσπαθώντας να αυτοκτονήσει.

Η είδηση σκάει σαν βόμβα στα αυτιά όλων. Ο Πάτροκλος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και ο Νεκτάριος σπεύδει στο πλευρό του παραμερίζοντας όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους. Ο Νεκτάριος φοβάται πως θα χάσει τον αδερφό του και έτσι αποφασίζει να σταθεί στον πλάι του. Την ίδια στιγμή, η Χρυσάνθη είναι γεμάτη από ενοχές για την απόπειρα του γιου της, θεωρώντας τον εαυτό της υπεύθυνο για όσα συνέβησαν.

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή τους από τη στιγμή που έμαθαν πως η γυναίκα είναι έγκυος στο πρώτο τους βιολογικό παιδί. Μία ευτυχία που τίποτα και κανένας δεν μπορεί να επισκιάσει. Η Μελίνα, όμως, αν και ζήτησε από τον Αχιλλέα να μην αποκαλύψουν σε κανέναν το ευτυχές νέο μέχρι να περάσουν οι πρώτοι δύσκολοι μήνες, επικοινωνεί με τον Σήφη για να του το ανακοινώσει. Συγκινημένη από το ενδιαφέρον τού Σήφη για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, του αποκαλύπτει πως περιμένει παιδί και εκείνος χαίρεται μαζί της. Έτσι, την επόμενη μέρα στο σπίτι της φτάνει μία μεγάλη ανθοδέσμη. Αποστολέας δεν είναι άλλος από τον Σήφη. Ωστόσο, ο Αχιλλέας μαθαίνει εκείνη τη στιγμή την επικοινωνία που έχει σύζυγός του μαζί του. Η αντίδρασή του θα εκπλήξει τη Μελίνα, που δεν την περίμενε… Η τελευταία αργότερα, μάλιστα, κάνει σκηνή στον Κρητικό, κατηγορώντας τον πως έστειλε τα λουλούδια επίτηδες, για να προκαλέσει πρόβλημα στη σχέση της με τον Αχιλλέα…

Πηγή: MYtv

Όλα τα νέα για τη σειρά εδώ…