Μπρούσκο: Νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνιση τους και ανατρέπουν τα δεδομένα στο φινάλε!

Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», που αγάπησε και στήριξε το τηλεοπτικό κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, φτάνει στο φετινό φινάλε την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 21:00! Ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στη σειρά;

Τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο; Ποια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις και τη νέα σεζόν;

Τρομερά γεγονότα και ανατροπές θα αλλάξουν για πάντα τις ζωές των ηρώων στο τελευταίο επεισόδιο του Β΄ κύκλου της σειράς. Ο γάμος της Βασιλικής με τον Μηνά, γίνεται μετ’ εμποδίων, αλλά μια σειρά από απρόσμενα γεγονότα θα συμβούν στη διάρκεια του πάρτι και θα θέσουν σε θανάσιμο κίνδυνο τις ζωές των πρωταγωνιστών. Τα νήματα μιας εφιαλτικής συνομωσίας, φαίνεται πως κινεί ένας μυστηριώδης άντρας που έχει καταφθάσει στα Χανιά και κινείται σαν σκιά πίσω από τους Ματθαίους και τους Γιαννακάκηδες. Χωρίς να ξέρει το σχέδιο που μυστικά εξυφαίνεται, ο Αχιλλέας βρίσκει για μια ακόμα φορά τον τρόπο να εκδηλώσει στη Μελίνα το πάθος του, ενώ η Αναστασία και ο Ματθαίος, λίγο πριν φύγουν για το πάρτι θα πληροφορηθούν μια τρομερή είδηση που θα τους συνταράξει. Η Κωνσταντίνα προσπαθεί να κρατήσει μυστική από τον Μανωλιό, την περιπέτειά της με τον Κίκη στο ξενοδοχείο, αλλά ο Μανωλιός τα μαθαίνει όλα και αποφασίζει να «καθαρίσει» για την τιμή του. Η Δήμητρα μαθαίνει τα πάντα για την παράνομη σχέση του Νεκτάριου με την Αντιγόνη! Ο Διαμαντής στη φυλακή, αποφασίζει να δώσει ένα τέλος στο αδιέξοδό του με δραματικό τρόπο, ενώ Σήφης, Αχιλλέας και Μελίνα θα πέσουν στη θανάσιμη παγίδα που τους έχει στήσει ο άγνωστος άντρας, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Νέα πρόσωπα εντάσσονται στο καστ της καθημερινής σειράς σε ρόλους που έχει δημιουργήσει η Βάνα Δημητρίου και φέρνουν ανατροπές στις ζωές των αγαπημένων μας ηρώων.

Στο τελευταίο φετινό επεισόδιο, εμφανίζεται ο Νικηφόρος (Μάνος Γαβράς), ένας άγνωστος άντρας, γοητευτικός και αδίστακτος που έρχεται για να ταράξει τα νερά στα Χανιά! Είναι αποφασισμένος να φέρει εις πέρας το στόχο που θα τον κάνει κυρίαρχο! Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι πραγματικά, από πού έρχεται και για ποιο λόγο οι πράξεις του θα ανατρέψουν τις ισορροπίες και τις ζωές των ηρώων μας ως τώρα. Μία εντελώς καινούργια μέρα ξημερώνει στα Χανιά με την εμφάνιση του Νικηφόρου…

Ακόμη, η Χρυσάνθη ( Κοραλία Καράντη), μία μοιραία γυναίκα που υπήρξε σταθμός στη ζωή του Παύλου Γιαννακάκη (Νίκος Βερλέκης), εμφανίζεται ξαφνικά. Είναι η γυναίκα που διέλυσε το σπίτι του πριν 15 χρόνια και έφυγε από την Κρήτη, αφήνοντας δυο παιδιά στην εφηβεία! Η Χρυσάνθη έρχεται τώρα για διακοπές στα Χανιά και θα συναντηθεί με τον Παύλο μετά από 10 χρόνια χωρισμού!

Η γυναίκα αυτή είναι κόκκινο πανί για τον Σήφη μιας και τη θεωρεί υπεύθυνη για τη διάλυση της οικογένειας του τότε… Τι θα συμβεί λοιπόν με την εμφάνιση της στο περιβάλλον των Γιαννακάκηδων;

Η Ξένια από την άλλη, (Ειρήνη Μπαλτά), μία μυστηριώδης γυναίκα που κανείς δε γνωρίζει και δεν μοιάζει να θέλει να ανοίξει τα χαρτιά της σε κανέναν κάνει κι αυτή την εμφάνισή της στα Χανιά!

Σε τι θα είναι καταλύτης; Θύτης και θύμα συγχρόνως, ερωτευμένη και προδομένη, θα προδώσει αφού πρώτα προδοθεί και έτσι θα αρχίσει να ξετυλίγεται η άκρη του νήματος πολλών μυστικών.

Μη χάσετε επομένως το τελευταίο επεισόδιο του Β’ κύκλου… Την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1, το μεγάλο φετινό φινάλε!