Μπρούσκο: Μια νέα γυναίκα διεκδικεί τον Αχιλλέα!

Η σχέση του Αχιλλέα και της Μελίνας δοκιμάζεται κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο.

Ήδη από τον 1ο κύκλο ο ένας ζητά από τον άλλο επιβεβαίωση για τα συναισθήματα του, ενώ τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν είναι πολλά και αυτοί που τους θέλουν χώρια τους προκαλούν ακόμα μεγαλύτερα.

Κανείς όμως από τους δύο δεν δείχνει να είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από αυτόν τον έρωτα. Στα επόμενα επεισόδια, ακόμα ένας πειρασμός θα μπει στη ζωή του επιχειρηματία. Μια νέα γυναίκα θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό της, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Όλα αρχίζουν όταν ένα βράδυ ο Αχιλλέας και η Μελίνα έχουν έναν καβγά. Η σχέση του ζευγαριού είναι τεταμένη, από τη στιγμή που η Μελίνα έδωσε πίσω τη μικρή Αγάπη στη βιολογική της μητέρα και αφοσιώθηκε αποκλειστικά στην εργασία της, παραμελώντας τον σύζυγό της.

Το Αχιλλέα τον ενοχλούν οι επίσης στενές επαφές που έχει η σύζυγός του με τη μικρή Στεφανία, την κόρη του Σήφη. Έτσι, ένα βράδυ, αφού το ζευγάρι λογομαχεί έντονα, πάλι γαι τη σχέση που έχει αναπτύξει η Μελίνα με τη μικρή, ο Αχιλλέας και ο Νεκτάριος βγαίνουμ σε ένα μπαρ. Εκεί ο Κύπριος επιχειρηματίας γνωρίζει μια εντυπωσιακή γυναίκα. Οι ώρες περνούν και ο άντρας φλερτάρει με την κοπέλα, παρότι γνωρίζει πως η Μελίνα τον παρακολουθεί. Η άγνωστη γυναίκα γοητευμένη από τον Αχιλλέα αλλά αγνοώντας πως είναι δεσμευμένος, αρχίζει να τον διεκδικεί. Εκείνος δεν της αποκαλύπτει πως είναι παντρεμένος. Όταν τελικά, εκείνη μαθαίνει για το γάμο του, αποφασίζει να σταματήσει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. Πάντως, ο έρωτας του Αχιλλέα για τη Μελίνα δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία παρόρμηση και κανένα άλλο συναίσθημα. Το ζευγάρι θα καταφέρει μα ξεπεράσει και αυτή την κρίση στη σχέση του. Όπως αναφέρει το περιοδικό Mttv αυτός ο νέος ρόλος θα μπει στη σειρά για 3 ή 4 επεισόδια