Μπρούσκο: Έτσι ολοκληρώνεται ο δεύτερος κύκλος!

Διαβάστε όλες τις νέες εξελίξεις στο φινάλε της σεζόν.

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς «Μπρούσκο» έχει ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με το περιοδικό «TVzάπινγκ» και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, πολλές από τις ιστορίες θα ολοκληρωθούν, ενώ θα ανοίξουν και κάποιες καινούργιες.

Από τις πρώτες ιστορίες που ολοκληρώνονται είναι αυτή της Αντιγόνης με τον Νεκτάριο που έζησαν τον θυελλώδη έρωτά τους. Ο Νεκτάριος αρχίζει να βαριέται τα πείσματα και τα παιχνίδια της γυναίκας, με αποτέλεσμα να δώσει το τέλος στη σχέση τους: «Βαρέθηκα να σε παρακαλάω, μου τελείωσες, με ξενέρωσες. Απορώ πώς ήθελα να αφήσω τη γυναίκα μου για σένα! Μη με ξαναενοχλήσεις…».

Η Αντιγόνη αισθάνεται πληγωμένη και προδομένη από την απότομη αλλαγή της συμπεριφοράς του άντρα της που ερωτεύτηκε τόσο δυνατά και το μόνο που θέλει είναι να τον κάνει να πονέσει όπως πόνεσε. Δεν διστάζει μάλιστα να τον απειλήσει: «θα στείλω μέιλ στη γυναίκα σου και θα της τα πω όλα».

Ακόμα μια ιστορία που ολοκληρώνεται είναι αυτή της Ευρυδίκης, η οποία γίνεται όλο και πιο σκληρή, όσο βλέπει τον Αχιλλέα να απομακρύνεται από κοντά της. Δεν διστάζει να προσποιηθεί την άρρωστη στον Αχιλλέα και τη Μελίνα, προκειμένου να πάρει ένα υπέρογκο ποσό για μια δήθεν εγχείρηση. Το κακό έχει γίνει και φεύγει από την Κύπρο με το κεφάλι ψηλά και με προορισμό κάποια χώρα του εξωτερικού, όπου και κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της.

Η τελευταία ιστορία που ολοκληρώνεται είναι αυτή της Αγγελικής με τον Σήφη. Μπορεί η γυναίκα να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Αντρέα και να τους βλέπουμε να σχεδιάζουν να παντρευτούν, αλλά για εκείνη παραμένει μεγάλο κόλλημα ο Σήφης. Εφόσον ξεκαθαριστούν τα πράγματα, μια νέα ιστορία αναμένεται να ανοίξει και να δούμε την εξέλιξή της κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου.

Ο Διαμαντής παραμένει φυλακισμένος, ενώ ο Αχιλλέας κατηγορεί τον Σήφη ότι είναι ο εγκέφαλος της απαγωγής της Μελίνας, η οποία δεν πιστεύει ότι ο πρώην αγαπημένος της θα έστηνε παγίδα εναντίον της. Ο Διαμαντής είναι έξαλλος με τον Σήφη που τον «έδωσε» στην αστυνομία και παίρνει τα μέτρα του, αποκληρώνοντάς τον.