Μπρούσκο: Έτοιμοι για την 4η σεζόν οι πρωταγωνιστές του δημοφιλούς σίριαλ!

Τι δηλώνει η Ελένη Βαΐτσου για τη συνέχεια της σειράς;

Στην τελική ευθεία για την επίσημη συμφωνία με το κανάλι είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές του Μπρούσκο, ώστε να συνεχίσουν στην 4η σεζόν της πολύ επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappIT, ουσιαστικά, οι ηθοποιοί έχουν ήδη δώσει τα χέρια με την παραγωγή κι έτσι θα τους απολαύσουμε για μια ακόμα χρόνια, στο σίριαλ που …χτυπάει κόκκινο στην τηλεθέαση.

Η Ελένη Βαΐτσου δηλώνει πρόθυμη να συνεχίσει στη σειρά, παρά κάποιους αρχικούς προβληματισμούς που είχαν να κάνουν με το κατά πόσο θα ταυτιστεί στη συνείδηση του κοινού με την ηρωίδα που υποδύεται. «Αυτό είναι κάτι που το έχω σκεφτεί. Ήδη αρκετός κόσμος με έχει ταυτίσει με την ηρωΐδα, με φωνάζουν Μελίνα και πολλές φορές μου μιλούν σα να έχω κάνει η ίδια στην πραγματική μου ζωή πράγματα που συμβαίνουν στη σειρά. Γι’ αυτό και θα ήθελα μετά το Μπρούσκο να κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό αν μου δινόταν η ευκαιρία. Η Μελίνα είναι ένας ρόλος που απλώς είχα την τύχη να είναι ο πρώτος μου», λέει η ηθοποιός.

Αρκετός ντόρος έγινε τις τελευταίες μέρες μετά από δήλωση της Ελένης Βαΐτσου, ότι έχει κουραστεί από τις συνεχείς μετακινήσεις της μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου. Η ίδια διευκρινίζει: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πήρε τέτοια έκταση και παρανοήθηκε. Είναι κάτι που έχω πει και σε άλλες συνεντεύξεις μου. Λείπω τρία χρόνια από το σπίτι μου και είμαι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι. Για αυτή την κούραση μίλησα και είναι ένας σοβαρός λόγος να τον σκεφτείς όταν ζυγίζεις τα πράγματα. Επίσης, όταν έδωσα τη συνέντευξη δεν γνώριζα αν θα συνεχιστεί για 4η σεζόν το Μπρούσκο. Εφόσον ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και αποφασιστεί εγώ είμαι πρόθυμη να συνεχίσω».