Μπρούσκο: Επιστρέφει στις οθόνες μας – Όλα όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου

Οι πρωταγωνιστές και τα νέα πρόσωπα του Β' κύκλου μίλησαν για όλα - Δημοσιογράφοι παρακολούθησαν τα πρώτα 30 λεπτά του πρώτου επεισοδίου στο Homey της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου.

Κάθε φινάλε… και μια νέα συνταρακτική αρχή! Οι ήρωές μας βρίσκονται στην πιο σημαντική καμπή της ζωής τους. Ποιο δρόμο θ’ ακολουθήσουν;

Οι πρώτες απαντήσεις δόθηκαν σήμερα, Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, στο εστιατόριο της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου στο Χαλάνδρι, Homey.

Οι πρωταγωνιστές αλλά και τα νέα πρόσωπα του ΜΠΡΟΥΣΚΟ ήταν εκεί και μίλησαν για όλα στους δημοσιογράφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

…Και δεν τα είπαν μόνο στο μικρόφωνο! «Μίλησαν» ακόμη μέσα από τα πρώτα 30 λεπτά του πρώτου επεισοδίου του Β΄ Κύκλου, το οποίο προβλήθηκε σε ένα μεγάλο video wall μόνο για τους παρευρισκομένους.

Λίγο μετά, η Αργυρώ ανέλαβε δράση και παρουσίασε μία μοναδική συνταγή, φτιαγμένη αποκλειστικά για την ημέρα παντρεύοντας την Κρήτη και την Κύπρο. Το όνομά της;

«Κατσικάκι #mprousko με σκιουφιχτά μακαρούνια, χαλούμι και στακοβούτυρο»!

Κι αν σας άνοιξε η όρεξη για ακόμη περισσότερο ΜΠΡΟΥΣΚΟ, λίγη υπομονή. Σύντομα θα δείτε τους ήρωες να αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής τους και να παίρνουν σημαντικές αποφάσεις που θα συγκλονίσουν…

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στις 21:15 έρχεται η τηλεταινία και τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 19:00 τα καθημερινά επεισόδια…. Μόνο στον ΑΝΤ1!