Μπρούσκο: Η Avant Premiere της σειράς!

Μπρούσκο

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αποψινή πρεμιέρα της σειράς! Στον ΑΝΤ1 στις 20:00…

Το Σάββατο το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Δαναό η Avant Premiere της σειράς Μπρούσκο. Ο τέταρτος κύκλος του σίριαλ θα κάνει πρεμιέρα στις τηλεοπτικές οθόνες απόψε το βράδυ στις 20:00. Καλεσμένοι ήταν οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι απόλαυσαν το νέο διπλό επεισόδιο μαζί με τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της σειράς.

Οι εντυπώσεις που άφησαν τα δύο πρώτα επεισόδια ήταν οι καλύτερες, καθώς υπάρχουν αγωνία, καταιγιστικές εξελίξεις και ανατροπές, σε μια σειρά που μας έχει συνηθίσει σε όλα αυτά και γι’ αυτόν ο κόσμος την ακολουθεί πιστά τρία χρόνια τώρα.

580o  &  581o επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο τέταρτος κύκλος του «Μπρούσκο» βρίσκει τους ήρωές μας αντιμέτωπους με τα μεγαλύτερα διλήμματα της ζωής τους, καθώς το μυστικό του σκελετού στο οινοποιείο στα Χανιά, θα «δέσει» με έναν απρόσμενο τρόπο τον Αχιλλέα, τη Μελίνα και τον Σήφη σε μια κοινή μοίρα μπροστά στον κίνδυνο να αποκαλυφθεί ένα συγκλονιστικό γεγονός που συνέβη στο παρελθόν. Στο μεταξύ, η Βασιλική διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο στα χέρια του Ροκάκη, ενώ η Χρυσάνθη είναι συγκλονισμένη από την αποτρόπαια πράξη του Πάτροκλου, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Ματθαίοι και Γιαννακάκηδες, αναλαμβάνουν να ξεναγήσουν τους Ιταλούς συνεργάτες τους στο περίφημο φαράγγι της Σαμαριάς, αυτόν καταπληκτικό δρυμό της Κρητικής γης, με τους χιλιάδες επισκέπτες απ΄ όλο τον κόσμο. Η Δάφνη βρίσκεται «ναυαγός» σε μια βραχονησίδα, με μοναδικό εφόδιο… το αντηλιακό της και απελπισμένη πιστεύει ότι περνάει τις τελευταίες ώρες της ζωής της. Ο Ματθαίος είναι έξαλλος από θυμό και ζήλια για την Αναστασία που δείχνει αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της και να δώσει μια ευκαιρία στον Αλέξη, προκειμένου να βρεθούν πιο κοντά. Ο Σήφης ερωτεύεται με πάθος  την Άλκηστη και σκέφτεται σοβαρά τη σχέση τους… Ο Αχιλλέας, βρίσκεται και πάλι κοντά στη Μελίνα και της συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο, αλλά αυτή τελικά δεν αντέχει την ψυχολογική πίεση και κρυφά απ΄ όλους πηγαίνει στην αστυνομία, προκειμένου να ομολογήσει το μυστικό που την στοιχειώνει τα τελευταία δυο χρόνια…