«Μου έκλεισαν πόρτες. Από το 2003 και μετά τις «Σαββατογεννημένες» πήρα…»

Σαββατογεννημένες

«Έχω περάσει τόσο πολλές δυσκολίες στο θέατρο που τα έφτυσα...»

Ύστερα από απουσία πέντε ετών από την τηλεόραση, η Μάγδα Τσαγγάνη επέστρεψε με έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της, στην κωμική σειρά «Μάλιστα, σεφ!» την σεζόν που πέρασε. Η ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Freddo και στην Σπυριδούλα Τριάντου για αυτό, αλλά και έκανε τα παράπονα της για το θέατρο…

«Ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ και η αλήθεια είναι πως είχα καιρό να κάνω τηλεόραση. Όμως δεν με ενοχλεί καθόλου. Μπορώ να πω ότι ζω σχεδόν καλά, έχω κάποια σύνταξη που περικόπτεται όπως σε όλους, αλλά επειδή έχω οικονομολογικό πνεύμα τα βγάζω καλά. Κάνω τα κουμάντα μου.»

tsaggani

[dfp_ads id=236982]

«Θα συνεχίσω έτσι, δεν μπορώ να δουλεύω Παρασκευή και Σάββατο και να παίρνω 30 ευρώ τον μήνα ποσοστά, δεν είναι θέατρο αυτό, είναι εξευτελισμός. Άσε που ήμουν πάντα κατά των τουρνέ. Δεν μπορώ να φύγω περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με μια βαλίτσα στο χέρι και να πληρώνομαι με ποσοστά της τάξεως των 10 ευρώ τον μήνα.»

Της έχει λείψει το θέατρο;

«Όχι δεν μου έχει λείψει το θέατρο. Εδώ και 40 χρόνια έχω περάσει τόσο πολλές δυσκολίες στο θέατρο που τα έφτυσα. Όταν ήμουν στα ντουζένια μου και έπαιρνα φίλους να παίξω επιθεώρηση, μου έλεγαν μόνο τουρνέ να πάω. Μου έκλεισαν πόρτες. Από το 2003 και μετά τις «Σαββατογεννημένες» πήρα το αίμα μου πίσω. Με έπαιρναν οι παραγωγοί και τους έλεγα: «Τώρα που με θέλετε εσείς, δεν μπορώ εγώ γιατί έχω πολλά γυρίσματα». Να σου πω κάτι;  Έλεγα ψέματα, μπορούσα να πάω, αλλά έλεγα «τώρα δεν θέλω εγώ».