Μοντέρνα Οικογένεια: Τι τηλεθέαση έκανε η νέα σειρά του MEGA

Πώς υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό το νέο σίριαλ; Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις

Τρεις οικογένειες με προβλήματα συνηθισμένα και ασυνήθιστα, με αρκετή τρέλα αλλά και πολλή αγάπη. Τρεις οικογένειες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους που συνθέτουν έναν πολύχρωμο καμβά. Μια σύγχρονη ματιά για το τι σημαίνει οικογένεια στις μέρες μας.

Η Μοντέρνα Οικογένεια βασίζεται στην πολυβραβευμένη σειρά «Modern Family», που έκανε πρεμιέρα στην αμερικανική τηλεόραση το 2009. Η σειρά ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις και τις 5 σεζόν μετάδοσής της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ελληνική έκδοση έκανε πρεμιέρα χθες στο MEGA. Είχε την ανάλογη υποδοχή από τους τηλεθεατές;

Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στα επίπεδα τηλεθέασης που συγκεντρώνει κάθε εβδομάδα το Κάτω Παρτάλι, ωστόσο, η Μοντέρνα Οικογένεια κινήθηκε στις πρώτες θέσεις του prime time της Πέμπτης. Στο γενικό σύνολο η σειρά σημείωσε μέσο όρο 28,6%, ενώ σε τέταρτο σημείωσε 35,6%.

Στο δυναμικό κοινό το σίριαλ έφτασε στο 35,6%. Λίγο πριν το τέλος άγγιξε ακόμα και το 42%!

Μεγάλος αντίπαλος της Μοντέρνας Οικογένειας ήταν η κλασική Βίκυ Χατζηβασιλείου που κράτησε τα ποσοστά της -29,5% στο σύνολο και 21,8% στο δυναμικό κοινό.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης