Μοντέρνα Οικογένεια: Αναψε οριστικά το πράσινο φως για του χρόνου!

Η κωμική σειρά του Πιέρρου Ανδρακάκου έρχεται και του χρόνου στους δέκτες μας με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τον Κώστα Κόκλα σε νέες περιπέτειες...

Το… πράσινο φως και για του χρόνου άναψε οριστικά για την «Μοντέρνα Οικογένεια» του Mega. Η κωμική σειρά του Πιέρρου Ανδρακάκου η οποία βασίζεται ως γνωστόν στην άκρως επιτυχημένη αμερικάνικη σειρά , «Modern Family», η οποία έχει καταφέρει να αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές ανά τον πλανήτη, θα βρίσκεται κοντά μας και πάλι την σεζόν 2014-2015.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες οι Megaλικοί αποφάσισαν να της δώσουν το οριστικό «οκ» και για δεύτερη σεζόν μιας και έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την φετινή της πορεία, ενώ πιστεύουν πως ο κύκλος επεισοδίων που παρακολουθήσαμε φέτος είναι περισσότερο αναγνωριστικός και πως η σειρά ουσιαστικά θα μπει για τα καλά στην τηλεοπτική ζωή μας την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες πάντα έγκυρες πληροφορίες, η «Μοντέρνα Οικογένεια» του Mega θα κάνει και πάλι το ντεμπούτο της στους δέκτες μας, στο πρώτο μισό της νέας σεζόν, δηλαδή, από τον Οκτώβρη-Νοέμβρη και μετά.

Νάνσυ Νικολαΐδου