Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ψύλλοι στ΄ αυτιά της Βούλας για την φλογερή κοκκινομάλλα γιατρό…

Την Τρίτη 16 Ιουνίου στις 21:00 στον Alpha

Ο Ηλίας και η Μαρίνα αναλαμβάνουν να γίνουν κουμπάροι σε έναν παραδοσιακό ηπειρώτικο γάμο που, σε κανονικές συνθήκες, κανένας τους δεν θα ήθελε να πάει. Αλλά οι σκοποί τους είναι ιδιοτελείς…
Ο Χάρης για να εξυπηρετήσει ένα θείο του, πρέπει να πάει σε μια έκθεση κρασιού. Η Βάσω, από την άλλη, που θέλει να πάνε στα γενέθλια ενός δικού της θείου, ανησυχεί ότι θα αργήσει και θα χάσουν το πάρτι. Ο Χάρης όμως δεν θα απογοητεύσει το κορίτσι του. Θα πάει και θα κάνει το πάρτι, να της μείνει αξέχαστο.
Ο Μηνάς τελευταία πηγαίνει πολύ συχνά στον γιατρό για ένα πρόβλημα που προέκυψε με τα αυτιά του. Με δεδομένο ότι αυτό είναι κάτι ξένο προς την συμπεριφορά του, της Βούλας της μπαίνουν ψύλλοι στα δικά της αυτιά… Ιδίως όταν της σφυρίζει η Μαίρη πως η καινούρια Ωριλά είναι μια φλογερή κοκκινομάλλα!

Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Άντα Γκουρμπαλή, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση και τη σειρά σκηνοθετούν οι Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος.
Μουρμουρίζουν οι Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος.