Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Πρόσωπο «βόμβα» δέχτηκε πρόταση να ενταχθεί μόνιμα στο καστ!

Θα ανατραπούν όλα στη δημοφιλή σειρά του Alpha;

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα… Μια από τις πλέον επιτυχημένες ελληνικές σειρές των τελευταίων ετών, που αποτελεί για τον Alpha ένα από τα δυνατά χαρτιά του… Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, φαίνεται πως έχει αρχίσει μια …μουρμούρα, καθώς το δημοφιλές σίριαλ δείχνει σημάδια κόπωσης που αποτυπώνονται στον πίνακα τηλεθέασης της Nielsen. Τα άλλοτε 30αρια και 40αρια που σημείωνε σε κάθε επεισόδιο, έχουν πολύ καιρό να κάνουν την εμφάνισή τους.

Πολλοί συνδέουν την πτώση της θεαματικότητας της σειράς με την αντικατάσταση του ζευγαριού Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Δανάη Επιθυμιάδη. Φαίνεται πως το σενάριο που συνοδεύει τους δύο ηθοποιούς δεν έχει αποδώσει τα προσδοκώμενα. Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας, ίσως ο πιο σημαντικός, είναι η κίνηση ματ του ΑΝΤ1 να φέρει το δελτίο του μία ώρα νωρίτερα και να δημιουργήσει μια ισχυρή prime time ζώνη, με back to back ελληνικά σίριαλ που δεν επιτρέπουν στον τηλεθεατή να αλλάξει εύκολα κανάλι.

Όλα αυτά, λοιπόν, έχουν προβληματίσει τους υπεύθυνους του Alpha, οι οποίοι σκέφτονται να προχωρήσουν σε κάποιες σημαντικές αλλαγές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο TV ζάπινγκ, είναι πολύ πιθανό να δούμε την επόμενη σεζόν να μπαίνει και τέταρτο ζευγάρι στη σειρά. Ένα από τα πρόσωπα που φαίνεται να έχει δεχτεί πρόταση είναι η Φωτεινή Αθερίδου, κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα.

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι σε ανάλογα σενάρια για προσθήκη τέταρτου ζευγαριού που είχαν γίνει ένα χρόνο πριν, ο Alpha τα διέψευσε, καθώς το κόνσεπτ δεν προβλέπει κάτι τέτοιο. Οι καιροί όμως αλλάζουν. Αναμένουμε το επόμενο διάστημα να δούμε σε τι αποφάσεις θα καταλήξει ο σταθμός.