Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Για πρώτη φορά τα τρία ζευγάρια μαζί!

Αλλάζουν όλα στη δημοφιλή σειρά του Alpha...

Από το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», πολλοί είχαν αναρωτηθεί αν θα συναντηθούν ποτέ τα τρία ζευγάρια. Η στιγμή αυτή έφτασε. Σύμφωνα με όσα γράφει ο Παναγιώτης Μουλόπουλος στο TVΖάπινγκ, στον τρίτο κύκλο της πετυχημένης σειράς, ο Χάρης και η Βάσω βρίσκονται μπροστά σε μεγάλα διλήμματα. Καλούνται να δώσουν εξετάσεις και να αποδείξουν τι έχουν μάθει αυτά τα τρία χρόνια αλλά και να πάρουν τις πιο μεγάλες αποφάσεις για τη ζωή τους. θα μπορέσουν να συνεχίσουν τον κοινό τους δρόμο που θα οδηγήσει σε μια… χούφτα κουφέτα ή θα βαδίσουν σε χωριστά μονοπάτια;

Η Βάσω παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, όντας αποφασισμένη να μην περιμένει πια τον Χάρη. Γι' αυτό και φροντίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση της και έτσι το ζευγάρι καταλήγει τελικά σε… γάμο! Αμέσως μετά το γάμο του νεαρού ζευγαριού ακολουθεί το καθιερωμένο γλέντι όπου δίνουν το «παρών», μεταξύ άλλων, και τα άλλα δύο ζευγάρια. Δηλαδή ο Μηνάς με τη Βούλα και η Μαρίνα με τον Ηλία, χωρίς ωστόσο να γνωρίζονται μεταξύ τους. Την επόμενη μέρα ο Χάρης και η Βάσω αποφασίζουν να φύγουν από την Ελλάδα, με προορισμό το… Λονδίνο.

Το νέο ζευγάρι!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Ευθυμιάδη είναι τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη σειρά και θα υποδυθούν ολοκαίνουριοι χαρακτήρες. Ο μεν πρώτος είναι πτυχιούχος γεωπόνος και δουλεύει σε φυτώριο. Στην προσωπική του ζωή είναι πιο… αδιάφορος και χαλαρός, ενώ η δεύτερη είναι μια δυναμική -εργασιομανής- γυναίκα που ασχολείται με τα οικονομικά μεγάλης εταιρείας. Παράλληλα είναι και έγκυος! Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχουν ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα των συμφωνηθέντων επεισοδίων. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν γυρίσματα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Ευθυμιάδη σε ολοκαίνουριο σκηνικό. που δεν θυμίζει σε τίποτα το… σπίτι των προκατόχων τους.