Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Αποκλειστικό: Αυτό είναι και επίσημα το νέο ζευγάρι της σειράς!

Είναι οριστικό! Έδωσαν τα χέρια και αναμένονται οι υπογραφές.

Ο γρίφος για το νέο ζευγάρι του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» λύθηκε. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη αποτελούν παρελθόν για τη σειρά. Οι υποψήφιοι που διεκδίκησαν τους δύο ρόλους ήταν πολλοί. Τα δοκιμαστικά που έκανε ο Alpha ολοκληρώθηκαν και το κανάλι πήρε τις αποφάσεις του…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, η Νάντια Κοντογεώργη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι και επίσημα τα δύο νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο καστ της σειράς.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Η «Βίβιαν» από το «Κάτω Παρτάλι» είναι έτοιμη για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, σε μια σειρά που μπαίνει πλέον στον τέταρτο κύκλο της. Η επιλογή του Alpha να επιλέξει τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα είναι σοφή. Και οι δύο έχουν δείξει τα καλύτερα δείγματα γραφής μέχρι τώρα. Μπαίνουν στη Μουρμούρα στην πιο κρίσιμη καμπή της μέχρι τώρα πορείας της, ώστε να της δώσουν τον απαραίτητο αέρα ανανέωσης.

Το σίριαλ θα επιστρέψει στις οθόνες μας το φθινόπωρο. Στις θέσεις τους παραμένουν σταθερά οι: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Δάφνη Λαμπρόγιαννη.