Mega Cinema: Κλασσικός ελληνικός κινηματογράφος και Χόλιγουντ έρχονται στις οθόνες μας

Με ποια ταινία γίνεται το ντεμπούτο;

Κανόνισε το πρόγραμμά σου, συγχρόνισε την ατζέντα σου, βάλε υπενθύμιση στο κινητό και απόλαυσε μοναδικά κινηματογραφικά βράδια στο Mega. Κάθε Παρασκευή βράδυ ο κλασσικός ελληνικός κινηματογράφος με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές και φοβερές ατάκες που έχουν γράψει ιστορία, ζωντανεύουν στην οθόνη σου. Τα Σαββατόβραδα είναι αφιερωμένα στο εξωτικό Χόλυγουντ και στις ξένες ταινίες που χαρακτήρισαν την αξέχαστη δεκαετία του ’80.

Κλασσικά FINOS FILM
«Όχι άλλο κάρβουνο», «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη», ο ποιητής Φανφάρας και η Λόλα.
Κάθε Παρασκευή στις 22:00, το παλιό ελληνικό σινεμά έχει την τιμητική του, με την προβολή κλασικών ταινιών της Finos Films. Ατάκες και χαρακτήρες που άφησαν εποχή έρχονται στο Mega: «Ορατότης μηδέν», «Λόλα», «Ξύπνα Βασίλη», «Ο μάγκας με το τρίκυκλο» και άλλες πολλές που δεν χορταίνεις να βλέπεις.
Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στις 22:00, με την ταινία «Οι κυρίες της Αυλής» και τον αεικίνητο Ντίνο Ηλιόπουλο να κρατάει σπίρτα και να κάνει τράκα τσιγάρα, στο πιο μεταμοντέρνο συγκρότημα κατοικιών που στεγάζει έρωτες, όνειρα και κυρίως κωμικές καταστάσεις.

Nostalgia Mega Cinema
Κυνηγοί φαντασμάτων με εξοπλισμό που θυμίζει ηλεκτρική σκούπα στο «Ghostbusters», η φωνή του Μπρους Γουίλις σε μωράκι να ξυπνάει μητρικά ένστικτα στο «Look who’s talking», η πιο συγκινητική ιστορία αγοριών με το εκπληκτικότερο τραγούδι «Stand by me» στην ομώνυμη ταινία.
Κάθε Σάββατο, στις 21:00, το Nostalgia Mega Cinema επαναφέρει μερικές από τις ταινίες που χαρακτήρισαν την δεκαετία του ’80. H εποχή της βάτας και της ντισκοτέκ έχει και φανταστικές ταινίες που μεταφέρουν πια μια ιδιαίτερη μελαγχολία αλλά και την ξενοιασιά της εποχής.

Ντεμπούτο θα κάνει ο Στιβ Μάρτιν σαν ένας άλλος Σιρανό ντε Μπερζεράκ που καταφέρνει με τα λόγια του και μόνο να κάνει την Ρωξάνη να τον ερωτευτεί. «Ρωξάνη», λοιπόν, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου , στις 21:00.